PARIZ z AVTOBUSOM

<
>
Kratek opis: 
Ogled Pariza z vsem znamenitostmi, kot so trg Concorde, Vendome in Etoile, Slavolok zmage, Mestna hiša, katedrala Notre Dame, Eifflov stolp, Boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v popoldanskih urah, sledi vožnja čez Italijo ali Avstrijo in Nemčijo. Nočna vožnja proti Franciji z vmesnimi postanki.  
 
2. DAN: V Pariz bomo prispeli v dopoldanskih urah. Obiskali bomo dvorec ‘sončnega kralja’ Ludvika XIV v Versaillesu in se sprehodili po čudovitih grajskih vrtovih. Sledi nastanitev v hotelu in počitek. Zvečer nas čaka sprehod po mestu ali po dogovoru vožnja z ladjo po reki Seni mimo čudovitih palač (priporočamo!). Prenočevanje.  
 
3. DAN: Po zajtrku sledi ogled mesta: trg Concorde, Vendome in Etoile, Slavolok zmage, Mestna hiša, katedrala Notre Dame, Eifflov stolp, Boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo. Vmes boste imeli nekaj prostega časa za nakupe ali individualno kosilo. Sledi povratek v hotel. Zvečer se bomo sprehodili po Montmartru in si ogledali baziliko Sacre Coeur ali obiskali enega od nočnih lokalov – kabarejev na Pigalu. Prenočevanje.  
 
4. DAN: Po zajtrku priporočamo obisk Eurodisneja s hitro železnico (RER) ali ogled muzeja v Louvru, lahko se boste povzpeli na Eifellov stolp ali izkoristili prosti čas za morebitne drobne nakupe in oglede do poznejšega popoldanskega odhoda iz Pariza. Nočna vožnja preko Nemčije, Avstrije…  
 
5. DAN: Prihod domov v Slovenijo v popoldanskih ali večernih urah.    
 
 
ODHOD: po želji skupine
 
CENA: pokličite na ceno!
 
CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Pokličite za ceno!

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije