PARIZ z AVTOBUSOM

Ogled Pariza z vsem znamenitostmi, kot so trg Concorde, Vendome in Etoile, Slavolok zmage, Mestna hiša, katedrala Notre Dame, Eifflov stolp, Boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v popoldanskih urah, sledi vožnja čez Italijo ali Avstrijo in Nemčijo. Nočna vožnja proti Franciji z vmesnimi postanki.  

2. DAN: V Pariz bomo prispeli v dopoldanskih urah. Obiskali bomo dvorec ‘sončnega kralja’ Ludvika XIV v Versaillesu in se sprehodili po čudovitih grajskih vrtovih. Sledi nastanitev v hotelu in počitek. Zvečer nas čaka sprehod po mestu ali po dogovoru vožnja z ladjo po reki Seni mimo čudovitih palač (priporočamo!). Prenočevanje.  

3. DAN: Po zajtrku sledi ogled mesta: trg Concorde, Vendome in Etoile, Slavolok zmage, Mestna hiša, katedrala Notre Dame, Eifflov stolp, Boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo. Vmes boste imeli nekaj prostega časa za nakupe ali individualno kosilo. Sledi povratek v hotel. Zvečer se bomo sprehodili po Montmartru in si ogledali baziliko Sacre Coeur ali obiskali enega od nočnih lokalov – kabarejev na Pigalu. Prenočevanje.  

4. DAN: Po zajtrku priporočamo obisk Eurodisneja s hitro železnico (RER) ali ogled muzeja v Louvru, lahko se boste povzpeli na Eifellov stolp ali izkoristili prosti čas za morebitne drobne nakupe in oglede do poznejšega popoldanskega odhoda iz Pariza. Nočna vožnja preko Nemčije, Avstrije…  

5. DAN: Prihod domov v Slovenijo v popoldanskih ali večernih urah.    

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite na ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

PARIZ z AVTOBUSOM

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon