PARIZ z LETALOM

Sprehodili se bomo po Elizejskih poljanah ali zapeljali s panoramsko ladjo po reki Seni.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali ob URI do letališča v severni Italiji, (Benetke,…ali SLO, Brnika). In po opravljenih obveznostih poleteli v francosko prestolnico. Po pristanku sledi transfer do hotela (namestitev), sledi triurni krožni ogled mesta z avtobusom. Ob dogovorjeni uri se z metrojem zapeljemo v mesto in si ogledamo Palačo Chaillot, Eifflov stolp, Hotel des Invalides,... Zvečer se sprehodimo po Elizejskih poljanah ali zapeljemo s panoramsko ladjo po reki Seni. Sledi vračanje v hotel in nočitev.  

2. DAN: Po zajtrku bo sledil podrobnejši ogled mesta z metrojem: Eifflov stolp, muzej Louvre, trg Concorde, Vendome in Etoile, slavolok zmage, opera, mestna hiša, mestna četrt. Seveda boste imeli tudi nekaj prostega časa za individualna potepanja. Zvečer nas čaka še sprehod do Montmartra in bazilike Sacre Coeur ali obisk katerega od kabarejev na radoživem Pigallu. Vračanje v hotel in nočitev.  

3. DAN: Po zajtrku boste nadaljevali z individualnimi ogledi. Po želji se boste lahko s hitro železnico (RER) odpravili do Versaillesa in si ogledali sončni dvorec, ki ga je na vrhuncu svojega vladanja dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. ter čudovite grajske vrtove. Lahko obiščete tudi muzej Louvre.. Pozno popoldan se bomo poslovili od Pariza in se odpeljali do letališča. Po pristanku vožnja v kraj odhoda.  

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno! 

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz, letališke pristojbine, transfer letališče – hotel – letališče, 2 x polpenzion     
Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

PARIZ z LETALOM

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon