Pakoštane

PINE BEACH Pakoštane

Pine Beach Pakoštane nudi izjemno doživetje v neposrednem stiku z naravo, v prečudovitem naravnem okolju borovcev in pinij, 800m od centra Pakoštan. Pakoštane, Dalmacija, Hrvaška.
Vrsta ponudbe: 
All inclusive
Prevoz: 
Lasten prevoz
Cena od: 
41,50 €
Pine Beach Pakoštane se nahaja v prelepem območju v borovem gozdičku, na območju, velikem 18 hektarjev. Središče kraja je oddaljeno pribl. 800 m, Biograd pa pribl. 5 km. V naselju je 700 m dolga prodnata plaža s ploščadmi za sončenje in pomoli ter zaliv s 500 m dolgo peščeno plažo. 
 

Naselje brez avtomobilov je urejeno v stilu polinezijske vasi. Kategorizacija 3* je uradna kategorizacija za kampe; naselje ni hotelsko, sestavlja ga 480 slamnatih hišk, 8 novih, čistih sanitarij z umivalniki, WC-ji in toplimi prhami. V zadostnem številu so razporejeni po naselju, da je oddaljenost sanitarij od vsake hiške največ 50 m. Gostom je na voljo restavracija v centru naselja. 

V bližini plaže so skupni prostori naselja: teater za večerne prireditve, bar z brezžičnim internetom, trgovine, recepcija z možnostjo shranjevanja osebnih stvari in polnjenja baterij. V bližini peščenega zaliva se nahajata bar in otroški klub s posebno otroško stavbo, ki je obdana z vrtovi in igrišči. Ob vhodu je sprejemni prostor, od koder z avtomobilčki za golf prtljago s parkirišča dostavijo v neposredno bližino hišk. 

Športni navdušenci se bodo razveselili teniških igrišč s trdo podlago in osvetljavo ter 4 igrišč z umetno podlago. Tu so še pustolovski park s plezalno steno za začetnike in izkušene, vaterpolo, lokostrelstvo, namizni tenis, balinanje, odbojka na mivki, aerobika, vodna aerobika, nogomet, kajaki, mali jadralni čolni, jadranje na deski, minigolf. 

Naselje ponuja tako polpenzion kot polni penzion plus, pri slednjem so v času samopostrežnih obrokov v restavraciji brez doplačila na voljo: voda, sok, pivo ter rdeče in belo vino iz sodčka.

Lega: Pine Beach Pakoštane se s svojo 1 km dolgo plažo nahaja znotraj 180.000 m² borovega gozda. Od Zadra je oddaljen 30 km, od Splita pa 120 km
Plaža: prekrasna, več kot 1 km dolga plaža postopoma prehaja iz skalnate v peščeno in se konča v naravnem peščenem zalivu, ki je zelo primeren za prvo plavanje, žoganje, … Na kamnitem delu plaže se nahajajo leseni pontoni, na katerih se lahko sončite in so primerni za skok v vodo. Plaža je res raznolika in je primerna za vse obiskovalce (peščena, prodnata, kamnita, betonska) – tudi za najmlajše; ležalniki na plaži do zasedbe (brezplačno).

Ponudba naselja: Restavracija, aperitiv bar, amfiteater za animacijo, varovano parkirišče, možnost pranja perila (v sanitarijah možnost likanja perila – likalniki, deske), možnost uporabe faksa in računalnika, organizirano varovanje otrok (od 11.00 do 15.00), mini klub (4 – 10 let), plesna terasa, menjalnica, bar, sef na recepciji, TV salon.
Bivanje: V borovem gozdu stoji 480 slamnatih hišic polinezijskega stila (pokrite s slamo), recepcija (možnost najema sefa), bar, trgovina, restavracija, amfiteater za animacijo, TV salon, manjša zdravstvena ambulanta, …

HIŠICE so opremljene z ležišči (normalne velikosti) in omaro, v njih ni vode in elektrike. Zaklepajo se s ključavnico obešanko. Sanitarni prostori (9 enot – kopalnica, umivalnica, WC, možnost pranja in likanja – likalniki, likalne mize) so skupni in so oddaljeni od vsake hišice največ 50 m. Baterije mobilnih telefonov lahko polnite na recepciji; varovan parkirni prostor.

TIP HIŠKE

VELIKOST

RAZPOREDITEV

TIP A2

8 m2

2 ležišča (zakonska postelja), omara

TIP A2 morje

8 m2

2 ležišča (zakonska postelja), omara. Nahajajo se ob morju (1.-3. vrsta).

TIP B3

15 m2

3 ležišča (zakonska postelja + dodat. ležišče ločeno s pregradno steno), omara

TIP C4

24 m2

4 ležišča (zakonska postelja + 2 dodatna ležišča ločena s pregradno steno), omara

TIP C5

24 m2

5 ležišč (zakonska postelja + 3 dodatna ležišča ločena s pregradno steno), omara

Opomba: menjava posteljnine 1x tedensko. Brisače prinesite s seboj.
Priporočamo baterijske svetilke.

Storitev: All inclusive light– samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja (bogat izbor), pijača ob obrokih (vino, pivo, sok, voda), dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke, varovano parkirišče, ležalniki na plaži;

Športna in ostala ponudba (ALL INCLUSIVE):

 • tenis – brezplačno je na voljo 8 teniških igrišč (lahko uporabljate svoje ali njihove loparje),
 • namizni tenis – na voljo je 5 miz z loparji;
 • aerobika – strokovno vodena 1-urna jutranja gimnastika;
 • odbojka na mivki – preko celega dneva sta na voljo 2 igrišči in žoge. V popoldanskih urah je mogoče prirediti turnir; dobra zabava je zagotovljena;
 • jadranje- uporaba je mogoča med delovnim časom in pod nadzorom osebja;
 • kajak- uporaba je možna med delovnim časom, pod nadzorom osebja;
 • košarka, nogomet, balinanje, waterpolo, badminton, balinanje, mini golf,….
 • ADRENALINSKI PARK IN PLEZALNA STENA (brez doplačila)

Športna ponudba: Na voljo je 8 osvetljenih teniških igrišč, namizni tenis, košarka, odbojka na mivki, lokostrelstvo, balinanje, aerobika, jadranje, kajak, judo, balinanje. Vse šole so za doplačilo.

Domače živali: Niso dovoljene!

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENIK 2022

 • FIRST MINUTE I: -15% POPUST za prijave do 28.2.2022

 • FIRST MINUTE II: -10 % POPUST za prijave do 31.3.2022

 • POSEBNE UGODNOSTI za bivane do 30.6. in od 1.9.2022 dalje: HIŠICA C5 po ceni C4 (C5=C4)

HIŠKA

STORITEV

na hišico/dan

4.6.-18.6.

3.9.-16.9.

18.6.-16.7.

20.8.-3.9.

 

16.7.-20.8.

 

HIŠKA A2

ALL LIGHT + TT

83 €

107 €

119 €

HIŠKA A2 – morje

ALL LIGHT + TT

92 €

119 €

130 €

HIŠKA A2/SU

za 1 osebo

ALL LIGHT + TT

52 €

67 €

74 €

HIŠICA 2xA2 smk

Ex Family Friendly

ALL LIGHT + TT

155 €

200 €

223 €

HIŠICA A2 smk /1+1 gratis/

 

ALL LIGHT + TT

78 €

101

111 €

HIŠKA B3

ALL LIGHT + TT

135 €

175 €

193 €

HIŠKA C4

ALL LIGHT + TT

166 €

215 €

237 €

HIŠKA C4E

 

199 €

258 €

284 €

HIŠKA C5

ALL LIGHT + TT

183 €

237 €

261 €

MINIMALNO BIVANJE

3

3

3

Cena vključuje: 
 • samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja (bogat izbor raznolike mediteranske kuhinje – jedi iz mesa in ribe, s svežo in kuhano zelenjavo, raznovrstnimi solatami in začimbami, sadje; ob večerji tudi sladoled)
 • pijača ob obrokih (brezalkoholne pijače, voda, namizno vino in odprto pivo)
 • POPOLDANSKI PRIGRIZEK  od 16.30-17.30 ure v restavraciji – sadje, pizzette, bruschette, brezalkoholne pijače,…
Doplačila: 
 • otroško ležišče 3 €/dan (ob predhodni rezevaciji)
 • bivanje krajše od 3 noči + 30%
 • pijača v barih, izleti, rent a bike, šola tenisa, jadranja
Popusti: 

otrok do 4. leta preko max zasedenosti (brez ležišča) – BREZPLAČNO

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

PINE BEACH Pakoštane

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon