Hrvaška

PLITVICE-ŠIBENIK-DUBROVNIK-ČRNA GORA

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1.dan: Slovenija-Plitvice-Šibenik 

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah, vožnja mimo Novega mesta do Metlike, kjer bomo prestopili državno mejo in vstopili na Hrvaško. Pot nas bo naprej vodila do Plitvic. Sledi ogled parka (priporočamo kosilo). Po ogledu nas bo pot vodila po notranjosti skozi Benkovac do Šibenika. Nastanitev v hotelu. Večerja, zabava in prenočevanje.

2.dan: Šibenik-Split-Dubrovnik
Zajtrk. Po zajtrku slovo od hotela in krajši ogled mesta Šibenik in mestnih znamenitosti: stolnico sv. Jakoba,… Nadaljevanje poti do Splita s postankom za ogled stolnice sv. Duha, Dioklecijanove palače,… nekaj prostega časa za samostojne oglede, sprehode po Rivi ali individualno kosilo. Od tu nas bo pot vodila skozi Makarsko, Neum do Dubrovnika. Po prihodu v mesto, vožnja do hotela, namestitev po sobah, večerja. Po večerji skupen odhod v mesto. Prenočevanje.

3.dan: Dubrovnik-Kotor-Budva-Sveti Štefan

Po zajtrku odhod avtobusa proti Črni Gori. Prvi naš postanek bo v mestu Hercegnovi, ogled starega dela mesta, od tu nas bo pot vodila do Kotorja, sprehod po mestu. Sledi vožnja do Budve, ogled glavnega mesta črnogorske riviere, po želji ogled muzeja. Nekaj prostega časa. Ob dogovorjeni uri vožnja do sv.Štefana - priljubljenega letovišča znanih filmskih zvezd (Sofia Loren, Claudia Schiffer,…), ljubke ribiške vasice spremenjene v hotelsko naselje. Popoldan še skok do Skadrskega jezera, največjega na Balkanu, ki ponuja zavetje 270 vrstam ptic. Po želji panoramska vožnja z ladjo po jezeru (doplačilo na licu mesta). Po končanih ogledih se bomo vrnili v hotel. Večerja, zabava in prenočevanje.

4.dan: Dubrovnik

Zajtrk. Ta dan bo namenjen spoznavanju enega najpomembnejših mest na Jadranu - Dubrovnika. Sprehodili se bomo po glavni mestni ulici-Stradunu ter po mestnem obzidju, si ogledali Orlandov stolp, stolnico, najstarejšo lekarno v Evropi,… Nekaj prostega časa za samostojne sprehode po mestu in individualne oglede katerega izmed muzejev. Vračanje v hotel, večerja, zabava in prenočevanje.

5.dan: Dubrovnik-Slovenija

Zajtrk. Prosto za kopanje. V popoldanskih urah se bomo poslovili od mesta Dubrovnik ter se začeli vračati proti domu. Vožnja z vmesnimi postanki. Prihod domov je predviden v poznih nočnih urah.


CENA: pokličite za ceno

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

PLITVICE-ŠIBENIK-DUBROVNIK-ČRNA GORA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon