PODZEMNI SVET SOLNOGRAŠKE IN ČUDOVITE FONTANE

Spoznajše podzemni svet dežele Solnograške v rudniku Hallein ter doživite čarobno igro vode v okrasnem vrtu z dvorcem Hellbrun.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

ODHOD: po želji skupine

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja po avtocesti mimo Ljubljane skozi karavanški predor proti Avstriji. Naš prvi postanek bo v vasici pred Salzburgom - Hallein, kjer se bomo spustili v podzemni svet in odkrivali solno podzemlje dežele Solnograške. Oblekli bomo rudarska oblačila, se vozili s podzemnim vlakcem, se spuščali po drčah in se celo s splavom spustili po podzemnem jezeru. Ogled traja približno 2 uri. Nadaljujemo do zgodnjebaročnega dvorca Hellbrunn. Sprehodimo se po okrasnem vrtu s čarobnim vodometom, kjer se bomo izogibali skritim vodnim curkom na poti po vrtovih. Občudovali bomo presenečenja in igro svetlobe ter senc vodnih curkov. Skozi park se sprehodimo ob spremstvu vodnika, nato si ogledamo še notranjost dvorca. Pot nas bo naprej vodila do Mozartovega mesta – Salzburga. Ogledali si bomo Mozartov trg z njegovim spomenikom, rezidenco in rojstno hišo ter trg z baročnimi vodnjaki, stolnico, Rotovž, Kolegijsko cerkev. Prispeli bomo do skladateljeve stanovanjske hiše (ogled notranjosti doplačilo). Možnost obiska naravoslovnega muzeja z dinozavri v naravni velikosti ipd. Po želji vzpon na mogočno trdnjavo Hohensalzburg, peš ali z vzpenjačo, od koder se nam ponuja čudovit pogled na mesto. Prihod v kraj odhoda je predviden v poznejših večernih urah.

  • CENA: povprašajte nas za najugodnejšo ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, vstopnino v rudnik soli v Halleinu (s slovenskimi slušalkami), vstopnino v dvorec Hellbrun s čarobnimi fontanami, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

DOPLAČILA: vstopnina v Mozartovo hišo 5 EUR, vzpon z gondolo na grad in ogled muzeja pribl. 8 EUR, večerja od 6 EUR.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

PODZEMNI SVET SOLNOGRAŠKE IN ČUDOVITE FONTANE

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon