POMPEJI - VEZUV - NAPOLI - SORRENTO - OTOK CAPRI – AMALFI - MONTECASSINO

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Odhod avtobusa s kraja po dogovoru v večernih urah. Sledi nadaljevanje z vožnje po italijanskih avtocestah mimo Benetk, Padove, Rima.

2. DAN: V dopoldanskih urah bomo prišli v Pompeje, kjer si bomo ogledamo ostanke antičnega mesta, ki jih je bližnji Vezuv zasul leta 79. Nato se zapeljemo na Vezuv, do kraterja se bomo sprehodili po pešpoti na kateri bomo potrebovali primerno obuvalo (traja prbl. 15 min). Sledi vožnja v Neapelj. Med vožnjo se nam nudi čudovit pogled na mesto in neapeljski zaliv. Po prihodu v Neapelj, si bomo ogledali to lepo mestece, ki se razteza vzdolž enega najlepših zalivov na svetu. Najprej si bomo ogledali staro mestno jedro, občinsko palačo, Castel Nuovo, Kraljevo palačo, Teatro S. Carlo, imeli boste nekaj prostega časa, da doživite utrip trega mesteca, kjer boste vsrkavali posebno atmosfero neapeljskih ulic, poskusili pravo neapeljsko pizzo ali poznano mozzarelo ali neapeljsko sladico »Sfogiatella«. V poznih popoldanskih urah sledi vožnja do hotela, namestitev po sobah, večerja in prenočevanje.

3. DAN: Po zajtrku sledi vožnja do Sorrenta in ladijski izlet na romantični otok Capri (plovba traja prbl. 40 min). Ogledali si bomo oba otoka Anacapri in Capri, vile švedskega zdravnika Axel Muntha, rimske izkopanine in čudovite vrtove. Sledi nekaj prostega časa. Popoldan pa povratek v hotel, večerja in prenočevanje.

4. DAN: Po zajtrku se bomo odpravili preko gričevnatega vrha ob eni najlepših obal, posejani z oljčnimi in pomarančnimi nasadi, do mesteca Amalfi. Mesto je poznano po najstarejšem mornarskem zakoniku na svetu »Tavole Amalfitane«, sledi sprehod po mestu in ogled nekaterih zanimivosti. Po ogledu se ponovno priključimo na avtocesto in pot nadaljujemo do MonteCassina, kjer si bomo ogledali opatijo zahodnega meništva, grobnico sv. Benedikta (zavetnika Evrope), ter enega izmed najbolj krvavih prizorišč bitk druge sv. vojne. Vračanje domov. Prihod je predviden v poznih večernih urah.

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 2 x polpenzion v hotelu ob obali v okolici Sorrenta, izlet z ladjo na otok Capri, zunanji ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.


  •  

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

POMPEJI - VEZUV - NAPOLI - SORRENTO - OTOK CAPRI – AMALFI - MONTECASSINO

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon