Pot Miru in Goriška Brda

Hrib Sabotin po katerem je divjala Soška Fronta in vedno čudovita Brda s slikovitimi vasicami.
Prevoz: 
Avtobus

Vožnja po avtocesti na Goriško. Zapeljemo se na 609 m visok hrib Sabotin, ki je poln naravoslovnih in kulturnozgodovinskih zanimivosti. V nekdanji stražarnici si ogledamo manjšo muzejsko zbirko iz prve svetovne vojne in se podamo na voden ogled vojaških kavern. Nadaljujemo v Goriška Brda. Prvi postanek bo v Gonjačah. Povzpnemo se na razgledni stolp, od koder se nam ob lepem vremenu odpre pogled do morja in v hribe. Nadaljujemo v Gradno, kjer se sprehodimo skozi oljčni nasad do cerkvice sv. Jurija, ki hrani križev pot svetovno znanega slikarja Zorana Mušiča in poslikave Lojzeta Spacala. Nadaljujemo z ogledom srednjeveške vasice Šmartno. Tipično mediteransko naselje spada med najlepše ohranjene vasi na Primorskem. Nadaljujemo v Dobrovo, kjer si ogledamo renesančni dvorec. Ne bomo pozabili na poznani Gredič iz 'Ene žlahtne štorije'. Za konec pa si ogledamo še obnovljeno Vilo Vipolže.

CENA: Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

 

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, vodeni ogled po parku Pot Miru, ogled gradu Dobrovo,  osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo ekskurzije.

DOPLAČILA: morebitne druge vstopnine; možnost organizacije degustacije oljčnega olja, obisk vinske kleti s predstavitvijo.

 

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Pot Miru in Goriška Brda

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon