PRAVLJIČNO KOZJANSKO Z OBISKOM OLIMJA IN KUMROVCA

Obiskali bomo Jelenov greben, kjer gojijo jelene. Ogled najstarejše lekarne in Minoritskega samostana Olimje.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po avtocesti mimo Ljubljane do Podčetrtka. Tu obiščemo terme Olimia - ene izmed najboljših term pri nas s čudovito okolico. Kraj Olimje je leta 2009 prejel nagrado za najlepše urejeni kraj. Obiskali bomo Jelenov greben, kjer gojijo jelene, tam imamo možnost nakupa raznovrstnih salam, obiščemo lahko njihovo trgovinico ‘Zlata skrinjica’, kjer je možen nakup različnih izdelkov, ki jih sami izdelujejo.

Nato pa še pokukamo v bližnjo deželo pravljic  'Pri čarovnici'. Ne bomo pozabili na ogled najstarejše lekarne in Minoritskega samostana Olimje. Ogled cerkve, lekarne in možen nakup najrazličnejših zdravilnih čajev iz domačih zdravilnih rastlin. V bližnji tovarni čokolade pa vam bodo prebudili okus, ki se vam skriva v edinstveni čokoladi.

Nekaj prostega časa, potem pa se bomo zapeljali do zasebne pivovarne, kjer si ogledamo proizvodnjo in poskusimo kozarec piva. Popoldan nas bo pot vodila v smeri Bizeljskega, čez mejo do Kumrovca. Tu si ogledamo rojstno hišo Josipa Broza – TITA in druge razstavne prostore. Po ogledu sledi povratek v Slovenijo. Večerja v izbranem gostišču. Po dogovoru še vožnja proti domu. Prihod domov je predviden v večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, vstopnine za: Jelenov Greben, samostan, cerkev in lekarno Olimje, proizvodnjo piva z degustacijo piva, tovarno čokolade, muzej v Kumrovcu; večerjo (jedi pripravljene izpod peke - priporočamo), osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, vstopnine za: Jelenov Greben, samostan, cerkev in lekarno Olimje, proizvodnjo piva z degustacijo piva, tovarno čokolade, muzej v Kumrovcu; večerjo (jedi pripravljene izpod peke - priporočamo), osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

PRAVLJIČNO KOZJANSKO Z OBISKOM OLIMJA IN KUMROVCA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon