Umag

RESIDENCE GARDEN SUITES UMAG PLAVA LAGUNA

Nedavno odprti Garden Suites Umag se raztezajo ob plaži in sprehajalni poti, ki pelje vse do centra Umaga. Sredi borovcev in na lepo pokošeni travi so ti moderni in privlačni apartmaji idealni za pare ali...
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Cena od: 
72,00€

Nedavno odprti Garden Suites Umag se raztezajo ob plaži in sprehajalni poti, ki pelje vse do centra Umaga. Sredi borovcev in na lepo pokošeni travi so ti moderni in privlačni apartmaji idealni za pare ali družine, ki želijo doživeti izkušnjo počitnic v hiši na plaži. Sprehodite se bosi do plaže, zaplavajte v morju pred zajtrkom ali se opogumite za nočno kopanje, raziščite številne možnosti v wellness centru Istrian Relax Village: skratka, sprostite se, zadihajte in poiščite svoj mir.

Vaša soba ali suita si deli bazen, restavracije in dejavnosti z bližnjim hotelom Umag. Okoli bazena je veliko prostora za sončenje z ležalniki in senčniki, zato si kar privoščite nekaj dni sončenja. Če imate radi aktivne počitnice, boste tukaj našli številne športne in druge dejavnosti. Nočno življenje v Umagu je oddaljeno samo 10 minut hoje od vašega apartmaja.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

RESIDENCE GARDEN SUITES UMAG PLAVA LAGUNA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon