RIM – NEAPELJ – POMPEJI – RIMINI – SAN MARINO – program II.

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

1.DAN

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v večernih urah. Vožnja preko mejnega prehoda v Italijo Po opravljenih mejnih formalnostih nadaljevanje vožnje mimo Benetk, Padove, Bologne, Firenc z vmesnimi postanki. Nočna vožnja.

2.DAN

V jutranjih urah prihod v Rim, ustavili se bomo na postajališču Roma-Nord, kjer se boste lahko osvežili in pozajtrkovali. Po zajtrku se bomo zapeljali proti centru Rima in na trgu Venezia začeli z ogledom rimskih zanimivosti, kot so: trg Venezia, Kapitol, Forum Romanum gospodarsko trgovsko središče starega Rima, Kolosej, cerkev sv. Petra v verigah, kjer hranijo verige in Michelangelovega Mojzesa, cerkev sv. Marije Snežne,… Vmes prosto za počitek ali individualno kosilo. Ob dogovorjeni uri vožnja do hotela na Rimskih gričih, namestitev po sobah in večerja. Prenočevanje.

3.DAN

Po zajtrku se bomo odpeljali proti Neaplju, ki se razteza vzdolž enega najlepših zalivov na svetu. Najprej si bomo ogledali staro mestno jedro, vsrkavali posebno atmosfero neapeljskih ulic, če bo čas poskusili pravo neapeljsko pizzo,… Nadaljevali bomo z ogledom Pompejev, mesteca, ki ga je v katastrofalnem izbruhu pokopal Vezuv in ga tako ohranil kasnejšim rodovom. Po končanem ogledu nas čaka še vzpon na Vezuv, del poti bomo opravili z avtobusom, zadnji del pa seveda peš. V poznih popoldanskih urah sledi vožnja do hotela, namestitev po sobah, večerja in prenočevanje.

4.DAN

Po zajtrku vožnja nazaj proti Rimu in ogled še preostalih znamenitosti, Vatikana, trga in cerkve sv. Petra, v kateri je znamenita Michelangelova stvaritev – Pieta… V popoldanskih urah bomo naše popotovanje nadaljevanje do Riminija, kjer se bomo namestili v hotelu imeli večerjo in se po večerji  zabava v diskoteki… Prenočevanje.

5.DAN

Po zajtrku se bomo odpeljali do najstarejše republike v Evropi– San Marina. Ogledali si bomo Trg svobode z vladno palačo, cerkev sv. Marina in drugih spomenikov. Prosto za sprehode in nakupe. Ob dogovorjeni uri se bomo odpravili proti domu mimo Ravenne, Benetk v Slovenijo. Prihod v večernih urah.

  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanji ogledi po programu, degustacijo kraških vin ob prigrizku, večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.
  • ODHOD: po želji skupine

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

RIM – NEAPELJ – POMPEJI – RIMINI – SAN MARINO – program II.

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon