RUDNIK SOLI – BERCHTESGADEN (Orlovo gnezdo) – SALZBURG

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v zgodnjih jutranjih urah, sledi vožnja po turški avtocesti skozi predor Katschberg. Prihod v mesto Hallein, kjer se bomo oblekli v posebna oblačila in se spustili v čudežni svet podzemlja, kjer bomo odkrivali zanimivosti rudnika soli in se s čolnom popeljali po romantičnem podzemnem slanem jezeru. Po ogledu sledi vožnja v bližnji Berchtasgaden – čudovito bavarsko mestece. Po prihodu na parkirno mesto se bomo z lokalnim avtobusom zapeljali do skrivališča – pečine, imenovane »Orlovo gnezdo«. Tu boste imeli nekaj prostega časa za sprehod po okolici. Ob lepem vremenu se od tu razprostira lep razgled na okolico. Sledi namestitev, večerja in prenočevanje.
2. DAN: Po zajtrku se bomo odpeljali do Salzburga – sprehodili se bomo po ozkih ulicah, ki so med seboj povezane s številnimi prehodi. Ogledali si bomo Rotovž, Mozartovo rojstno hišo, frančiškansko cerkvev, benediktinsko opatijo, cerkve sv.Petra. Če bo čas, se lahko peš povzpnete na trdnjavo Hohensalzburg iz 17. stoletja (20 minut) ali pa do nje se zapeljete z žičnico (doplačilo). Ogledali si bomo Mozartov trg s spomenikom in baročni grad Mirabell, nato se bomo odpeljali proti domu. Vrnitev je predvidena v poznih večernih urah.

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 1 x polpenzion (večerja, zajtrk), zunanji ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.


  •  

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

RUDNIK SOLI – BERCHTESGADEN (Orlovo gnezdo) – SALZBURG

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon