Rudnik soli HALLEIN in MÜNCHEN

Obiskali bomo rudnik soli, Munchen in Dachau.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Slovenija - Hallein - München

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja po avtocesti v Avstrijo z vmesnimi postanki. Pot nas bo vodila do rudnika soli v vasici Hallein blizu Salzburga. Spustimo se v rudniške globine po lesenih drčah, zapeljemo z rudniškim vlakom in prisluhnemo zanimivi razlagi zgodovine rudnika ter načina pridobivanja kamene soli. Povratek na površje in vožnja do bavarske prestolnice Münchna. Vožnja po Ringu. Obiskali bomo enega izmed najbogatejših tehničnih muzejev na svetu, Deutsches Museum. Ne bomo pozabili na ogled enega najbolj modernih nogometnih stadionov, kluba FC Bayern München – mogočna Allianz Arena, ki v večernem zasije v barvah. Sledi vožnja do mladinskega hotela, namestitev po sobah, večerja in nočitev.

2. DAN: München - Dachau - Ajdovščina

Po zajtrku vožnja do Dachaua, kjer si bomo ogledali nekdanje koncentracijsko taborišče. Taborišče je bilo prvi večji tovrstni objekt nacističnega režima. Kot preurejena tovarna smodnika je svoja vrata odprlo že leta 1933. Po ogledu se bomo vrnili v München in obiskali še tamkajšnji živalski vrt, ki je izredno zanimiv, pester in bogat. *Namesto živalskega vrta možnost vožnje do jezera Chiemsee, kjer se vkrcamo na ladjico in odplujemo na otok Herreninsel. Tu stoji dvorec Ludvika II. Bavarskega, sprehod po čudovitem parku. Po končanih ogledih vožnja proti Sloveniji. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.

CENA: kontaktirajte nas za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 1 x polpenzion v mladinskem hotelu v več posteljnih sobah, zunanje oglede po programu, vstopnina v rudnik soli Hallein, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo ekskurzije.

DOPLAČILA: vstopnina za Tehnični muzej, vodeni ogled po stadionu Allianz Arena, muzej BMW.

 

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Rudnik soli HALLEIN in MÜNCHEN

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon