RUDNIK SOLI, ORLOVO GNEZDO IN KRIŽARJENJE PO KRALJEVEM JEZERU

Obiščite rudnik soli in spoznajte podzemni svet, pečino Orlovo gnezdo ter se z ladjico podajte na mini križarjenje po Kraljevem jezeru.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja v Avstrijo po turski avtocesti skozi predor Katschberg. Vmes postanek za malico. Prihod v Berchtasgaden – čudovito bavarsko mestece. Najprej bomo obiskali tamkajšnji rudnik soli. V posebna oblačila se oblečemo in se podamo na odkrivanje podzemskega sveta. Obisk rudnika je prava dogodivščina in polna najrazličnejših atrakcij; vožnja po podzemnem jezeru, spust po toboganu. Ogled traja približno tri ure. Od tu se odpeljemo do vznožja hriba, kjer se z lokalnim avtobusom zapeljemo do skrivališča - pečine, imenovane »Orlovo gnezdo«, nekdanja Hitlerjeva postojanka. Ogled in nekaj prostega časa za sprehod po okolici. Ob lepem vremenu se nam od tu razprostira čudovit razgled na okolico. Vračanje do avtobusa in po želji še vožnja do Kraljevega jezera (Konigssee). Po prihodu se z ladjico zapeljemo po jezeru na polotok, kjer stoji cerkvica sv. Bartolomeja, (čas izleta traja pribl. 1,5 ure). Ob dogovorjeni uri vračanje proti domu. Možnost organizacije večerje v Sloveniji. Vrnitev v kraj odhoda je predviden v poznejših večernih urah.

  • CENA: povprašajte nas za najugodnejšo ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, vstopnino za obisk »Orlovega gnezda«, vstopnino v rudnik soli v Berchtesgadnu, vožnjo z ladjo po Kraljevem jezeru, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

DOPLAČILO: večerja po dogovoru od 6 EUR.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

RUDNIK SOLI, ORLOVO GNEZDO IN KRIŽARJENJE PO KRALJEVEM JEZERU

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon