RUDNIK SOLI IN SALZBURG

Oblekli bomo rudarska oblačila, se vozili s podzemnim vlakcem, se spuščali po drčah in se celo s splavom spustili po podzemnem jezeru. Ogled Mozartovega Salzburga..
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Pot nas bo vodila po avtocesti proti Avstriji z vmesnim postankom za malico. Naš prvi daljši postanek bo v vasici pred Salzburgom - Hallein, kjer se bomo spustili v podzemni svet in odkrivali solno podzemlje dežele Solnograške. Oblekli bomo rudarska oblačila, se vozili s podzemnim vlakcem, se spuščali po  drčah in se celo s splavom spustili po podzemnem jezeru. Pot nas bo naprej vodila do Mozartovega mesta – Salzburga, ki je v tem času še posebej zanimiv in praznično okrašen. Ogledali si bomo Mozartov trg z njegovim spomenikom, rezidenco in rojstno hišo ter trg z baročnimi vodnjaki, stolnico, Rotovž, Kolegijsko cerkev. Prispeli bomo do skladateljeve stanovanjske hiše (ogled notranjosti doplačilo). Nekaj prostega časa za samostojne sprehode med prazničnimi stojnicami. Po želji vzpon na mogočno trdnjavo Hohensalzburg, peš ali z vzpenjačo, od koder se nam ponuja čudovit pogled na praznično mesto. Ob dogovorjeni uri vračanje nazaj v Slovenijo. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.

CENA: kontaktirajte nas za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, vstopnino v Rudnik soli Hallein, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije.

DOPLAČILA: po želji: vstopnina v Mozartovo hišo, vzpenjača in vstopnina v trdnjavo.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

RUDNIK SOLI IN SALZBURG

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon