RUDNIK SOLI v BERCHTESGADNU in Orlovo gnezdo

Obisk Bechtesgadna kjer se bomo oblekli v posebna oblačila in se spustili v čudežni svet podzemlja, kjer bomo odkrivali zanimivosti rudnika soli in se s čolnom popeljali po romantičnem podzemnem slanem jezeru
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v jutranjih urah, mimo Ljubljane, Kranja v Avstrijo (ali preko Italije)-z vmesnim postankom do bavarskega mesteca Bechtesgadna. Tu se bomo oblekli v posebna oblačila in se spustili v čudežni svet podzemlja, kjer bomo odkrivali zanimivosti rudnika soli in se s čolnom popeljali po romantičnem podzemnem slanem jezeru. Po ogledu nas bo pot vodila na parkirno mesto, kjer se bomo z lokalnim avtobusom zapeljali po strmi in vijugasti cesti do skrivališča – pečine, imenovane »Orlovo gnezdo«. Na vrh se bom povzpeli z dvigalom (do višine 1834 m). Sledi nekaj prostega časa za oglede, sprehod po okolici. Ob lepem vremenu se od tu razprostira lep razgled na okolico. Če bo čas dopuščal, se bomo zapeljali še do bližnjega ‘Kraljevega jezera’ (Konigssee). Sledi povratek proti domu v Slovenijo, kjer naše potepanje zaključimo z skupno večerjo v izbranem gostišču. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.    

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, ogledi zunanjosti po programu, vstopnina za rudnik Berchtesgaden, vstopnina za obisk pečine-orlovo gnezdo osnovno skupinsko nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, ogledi zunanjosti po programu, vstopnina za rudnik Berchtesgaden, vstopnina za obisk pečine-orlovo gnezdo osnovno skupinsko nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

RUDNIK SOLI v BERCHTESGADNU in Orlovo gnezdo

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon