Nemčija

SALZBURG – PASSAU – LINZ

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1.DAN

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja preko mejnega prehoda na avstrijsko stran, v smeri proti Salzburgu. Najprej se bomo ustavili v prijetnem in zanimivem mestecu Hallein, kjer bomo obiskali znameniti rudnik soli. V zaščitnih oblekah se bomo z rudarskim vozom popeljali globoko pod zemljo, nato pa po lesenih toboganih še globlje do podzemnega slanega jezera in se po njem tudi popeljali. Po vrnitvi je predviden krajši ogled mesteca, nato pa bomo nadaljevali pot do Salzburga. Ogledali si bomo mestno središče, med drugim: Mozartov trg z njegovim spomenikom, rezidenco in trg z znanimi baročnimi vodnjaki, stolnico, rotovž, festivalno dvorano in Kolegijsko cerkev. Po ogledih nadaljevanje potovanja ob toku reke Salzach na nemško stran, do mesta Passau. Mesto leži na stičišču treh rek. Krajši ogled mesta. Vračanje v hotel namestitev po sobah. Skupna večerja v restavraciji hotela. Prenočevanje.

2.DAN

Po zajtrku se bomo ob 9.00 uri vkrcali na rečno ladjo. Sledi križarjenje po Donavi, ki se počasi vije skozi idilično pokrajino. Križarjenje bo sproščujoče, za prijetno počutje pa bo poskrbela tudi ladijska posadka. Ladja nudi vse potrebno udobje: bar, restavracijo. Okrog 14.00 ure bomo prispeli v Linz, sledi krajši ogled mestnega središča. Po ogledu nadaljevanje vožnje do bližnjega Kremsmünstra. Ogled mesteca, nad katerim dominira samostan, v sklopu katerega je tudi zanimiv naravoslovni muzej (ogled po želji – vstopnina cca 3 €). Po ogledu vožnja proti domu z vmesnimi postanki. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.

CENA: pokličite za ceno

ODHODI: po željah skupine

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

SALZBURG – PASSAU – LINZ

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon