SALZBURG – PASSAU – LINZ (mini križarjenje po reki Donavi)

Križarili bomo po Donavi, ki se počasi vije skozi idilično pokrajino.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v zgodnjih jutranjih urah, sledi vožnja na avstrijsko stran, v smeri proti Salzburgu. Najprej se bomo ustavili v prijetnem in zanimivem mestecu Hallein, kjer bomo obiskali znameniti rudnik soli. V zaščitnih oblekah se bomo z rudarskim vozom popeljali globoko pod zemljo, nato pa po lesenih toboganih še globlje do podzemnega slanega jezera, po katerem se bomo tudi popeljali. Po vrnitvi je predviden krajši ogled mesteca, nato pa bomo nadaljevali pot do Salzburga. Tu si bomo ogledali si bomo mestno središče, med drugim: Mozartov trg z njegovim spomenikom, rezidenco in trg z znanimi baročnimi vodnjaki, stolnico, rotovž, festivalno dvorano in Kolegijsko cerkev. Po ogledih sledi nadaljevanje potovanja ob toku reke Salzach na nemško stran, do mesta Passau, ki leži na stičišču treh rek. Sledi nastanitev v hotelu, večerja in prenočevanje.  

2. DAN: Po zajtrku se bomo vkrcali na rečno ladjo. (pribl.9.00).  Sledi križarjenje po Donavi, ki se počasi vije skozi idilično pokrajino. Križarjenje bo sproščujoče, za prijetno počutje pa bo poskrbela tudi ladijska posadka. Ladja nudi vse potrebno udobje, bar, restavracijo, kjer si lahko naročite kosilo. Okrog 14.00 ure bomo prispeli v Linz, sledi krajši ogled mestnega središča. Po ogledu bomo vožnjo nadaljevali do bližnjega Kremsmünstra. Sledi ogled mesteca, nad katerim dominira samostan, v sklopu katerega je tudi zanimiv naravoslovni muzej (ogled po želji). Po ogledu nas čaka še vožnja proti domu, z vmesnimi postanki. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah    

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 1 x polpenzion (večerja, zajtrk) v hotelu, križarjenje po reki Donavi, oglede zunanjosti po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

      
Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, 1 x polpenzion (večerja, zajtrk) v hotelu, križarjenje po reki Donavi, oglede zunanjosti po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

SALZBURG – PASSAU – LINZ (mini križarjenje po reki Donavi)

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon