Italija

SAN MARINO z obiskom PADOVE in RAVENNE

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah, vožnja v Italijo in nato nadaljevanje poti do Padove, kjer si bomo ogledali nekatere zanimivosti, kot so: Kapetanova palača, Univerza iz leta 1222, cerkev sv. Antona Padovanskeg (ob sobotah na trgu Prato della Vale velika tržnica ali Šuštarski sejem – možnost drobnih nakupov). Sledi nadaljevanje vožnje proti Ravenni s postankom in ogledi San Vitale, Dantejev grob, cerkev San Apolinare in Cllasse. Po ogledu nas čaka vožnja v Rimini, kjer se bomo namestili v hotel in večerjali. Po večerji sledi skupen obisk diskoteke, ples, zabava (po želji). Prenočevanje.

2. DAN: Po zajtrku vožnja v najstarejšo evropsko republiko San Marino. Ogledali si bomo Trg svobode z vladno palačo, cerkev sv. Marina, se sprehodili med utrdbami, po poti čarovnic. Nato boste imeli nekaj prostega časa za sprehode in nakupe, obiske muzejev. Priporočamo, da si skupaj ogledamo muzej voščenih lutk. Po dogovoru sledi vožnja do Viserbe in obisk čudovitega parka Italia in Miniatura (po želji). Po ogledu nas čaka še vožnja proti domu z vmesnimi postanki. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 1 x polpenzion (večerja/zajtrk) v hotelu v Riminiju, zunanji ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.
  •  

  •  
  •  

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

SAN MARINO z obiskom PADOVE in RAVENNE

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon