SARAJEVO, MOSTAR in MEDŽUGORJE

<
>
Kratek opis: 
Obiščite Sarajevo z znamenito Baščaršijo, Mostar s Starim mostom in romarsko središče Medžugorje

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

1. DAN: Slovenija - Sarajevo
Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja po avtocesti proti hrvaški, mimo Slavonskega Broda proti Sarajevu z vmesnimi postanki. V opoldanskih urah prihod v Sarajevo, kjer pričnemo z ogledom zanimivosti mesta, kot sta stara pravoslavna cerkev in Gazi Husrevbegova džamija, sprehodimo se po znameniti Baščaršiji, pokukali bomo k obrtniku, ki izdeluje iz bakra. Nekaj prostega časa za morebitne drobne nakupe ali okusne čevapčiče v lepinji. Vožnja do hotela, večerja in nočitev.
 
2. DAN: Sarajevo – Mostar - Medžugorje
Po zajtrku ogled še preostalih zanimivosti mesta. Nato vožnja do Jablanice, krajši postanek za ogled porušenega mostu (po želji ogled muzeja) in nadaljevanje do Mostarja. Postanek za ogled glavnih znamenitosti: most Sultana Sulejmana, Stari most, ki je bil med vojno leta 1993 porušen, Karadoz – Begova džamija ali Mehmed Pašina džamija. Nadaljevanje vožnje ob reki Neretvi do Medžugorja, znanega romarskega središča, kjer se je leta 1981 prikazala Marija. Vožnja do izbranega hotela. Namestitev v hotelu, večerja. Nočitev.
 
3. DAN: Medžugorje – Split - Slovenija
Po zajtrku nas bo pot vodila do Splita. Sprehodimo se po mestu in ogledamo ostanke obzidja in Dioklecijanove palače. Nekaj prostega časa. Ob dogovorjeni uri se zberemo in nadaljujemo pot z vmesnimi postanki v Slovenijo in domov. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.  
   
 
ODHOD: po želji skupine
 
CENA: pokličite za ceno
 
CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, 2 x pol penzion v hotelu 3/4*,  osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Pokličite za ceno!

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, 2 x pol penzion v hotelu 3/4*,  osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije