SARDINIJA

Mobilne hišice kamp LAGUNA BLU

Mobilne hišice kamp Laguna Blu se nahajajo v severno-zahodnem delu Sardinije, na priljubljeni rivieri Riviera de Corallo. Ponuja različne tipe in velikosti mobilnih hišic. Sardinija, Italija.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz
Cena od: 
48 €
Počitnice za družine

Mobilne hišice kamp Laguna Blu se nahajajo v severno-zahodnem delu Sardinije, na priljubljeni rivieri Riviera de Corallo. Ponuja različne tipe in velikosti mobilnih hišic. Sardinija, Italija.

Počitnice na sardiniji, kjer se sonce smeji kar 300 dni na leto. Nepozabne počitnice v mobilnih hišicah Laguna Blu, turkizne peščene plaže in vonj po sredotzemskih rastlinah vas bodo navdušili.

Lega: kamp Laguna Blu se nahaja v severno-zahodnem delu Sardinije v vasici Fertilia, na priljubljeni rivieri Riviera del Corallo, na pol poti med letališčem in mestom Alghero. Kamp je obkrožen z borovci in evkaliptusovci.

Plaža: peščena; izposoja ležalnikov in senčnikov na plaži.

Mobilne hišice: klima (doplačilo razen v tipu AG), TV, kuhinjska niša, kopalnica/WC;

  • 1/2+3 MH – tip classic BA: cca 24 m2, spalnica z zakonsko posteljo, dnevni prostor s tremi kavči, veranda;
  • 1/4+1 MH – tip romantic BA: cca 24 m2, spalnica z zakonsko posteljo, spalnica z ločenima ležiščema in privzdignjenim ležiščem, dnevni prostor, dodatni wc, veranda;
  • 1/4+1 MH – tip lux BA: cca 31 m2, spalnica z zakonsko posteljo, spalnica z ločenima ležiščema in privzdignjenim ležiščem, dnevni, sušilec za lase, veranda;
  • 1/4+2 MH – tip capri: cca 24 m2, spalnica z zakonsko posteljo, spalnica z ločenima ležiščema in privzdignjenim ležiščem, dnevni prostor s kavčem, vrtno pohištvo ali veranda;
  • 1/4+2 MH – tip AG: cca 24 m2, spalnica z zakonsko posteljo, spalnica z ločenima ležiščema in privzdignjenim ležiščem, dnevni prostor s kavčem, terasa, dva ležalnika, vrtno pohištvo.

 

Ponudba: recepcija, a-la-carte restavracija, picerija, kavarna, trgovina, sef na recepciji, internetni kotiček, brezžični dostop do spleta, parkirišče.

Zabava in animacija (v sezoni): dnevna animacija za otroke in odrasle, večerna animacija (zabavni večeri, šovi, muzikali, kabaret), mini klub, prostor z zabavnimi igrami, otroško igrišče.

Šport: potapljaški center Porto Conte (potapljaški tečaji, organizirani potopi), jadranje, surfanje, izposoja koles.

Živali: dovoljene na povpraševanje v hišicah tipa classic, romantic in AG (doplačilo); živali ni dovoljeno voditi v skupne prostore in na plažo (razen na posebno določen del plaže).

Prijava: od 17. do 19. ure | Odjava: od 7. do 10. ure

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

najem, poraba vode, plina in elektrike, 1 parkirno mesto.

Doplačila: 

OBVEZNO DOPLAČILO (ob prihodu): turistična taksa prib. 0,50 €/os/dan, končno čiščenje 70 € - v primeru, da ne počistite sami.  V primeru, da v hišici biva pes je doplačilo za čiščenje obvezno.

MOŽNA DOPLAČILA (ob prihodu, predhodna najava): klima 7 €/dan (možno le za celoten termin bivanja), domače živali 4-9 €/dan - odvisno od termina + končno čiščenje, posteljnina 12 €/dvojna oz. 10 €/enojna, brisače 10 €/komplet, polpenzion 34 €/os/dan - otroci do 12 let 28 €/os/dan.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Mobilne hišice kamp LAGUNA BLU

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon