SONČNA SICILIJA - z letalom

Ogled biserov Sicilije: Dolina templjev, Sirakuza, Palermo, vzpon na Etno
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali na letališče, od koder bomo poleteli proti Palermu. Po prihodu na letališče sledijo ogledi glavnih znamenitosti prestolnice Sicilije – mesta Palermo. V popoldanskih urah si bomo ogledali še kraj Monreale. Sledi namestitev v hotelu v kraju Santa Flavia v okolici Palerma. Večerja in prenočevanje.

2. DAN: Po zajtrku si bomo ogledali notranjost Sicilije, vse do Agrigenta. Tu si bomo ogledali grške in rimske ostanke v Dolini templjev. Če bo čas, si bomo ta dan ogledali še Piazzo Armerino in bližnje ostanke rimske vile »Vila Romana del Casale «. Pozno popoldan sledi namestitev v hotelu v Piazzi Aremerini, večerja in prenočevanje.  

3. DAN: Po zajtrku sledi vožnja z avtobusom. Med potjo bomo občudovali številne nasade pomaranč. Vmes se bomo ustavili na kapučunu, nato pa nadaljevali pot do Siracuse. Po prihodu sledi ogled tega zanimivega mesteca, ki so ga ustanovili Grki iz Korinta l. 734 pred Kr. Ogledali si bomo vseh glavne zanimivosti mesta in okolice: arheološki park z rimskim amfiteatrom, grškim gledališčem, kamnolomom. Popoldan nas čaka še vožnja do hotela v turistični kraj Letojanni, namestitev po sobah in večerja. Po večerji sledi večerni ogled Taormine in njenih zanimivosti: Teatro Greco, stolnico, po želji zabava v eni izmed diskotek. Vračanje v hotel in prenočevanje.  

4. DAN: Po zajtrku boste imeli nekaj prostega časa d o odhoda avtobusa in izleta na vulkan Etna. Povzpeli se bomo do višine 2000m, če se želite povzpeti še naprej do višine 2.600m, vas od tu popeljejo posebna vozila – terenska. (doplačilo na licu mesta). Popoldan sledi vožnja do letališča še prej, pa nas čaka še ogled nekaterih zanimivosti mesta Catanie (če bo čas dopuščal). Povratni let (po programu) proti Benetkam, po pristanku pa avtobusni transfer do kraja odhoda.    

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, avtobusne transferje po Siciliji, 3 x pol penzion v hotelih najmanj 3* (večerja, zajtrk), zunanji ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

SONČNA SICILIJA - z letalom

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon