SPLAVARJENJE PO DRAVI S 'FLOSARJI'

Doživetje, ki ga enostavno morate doživeti! Flosarske frajle in flosarji vas s harmoniko v rokah in z nasmehom na ustih pričakujejo v splavarskem pristanu.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja mimo Ljubljane proti Štajerski z vmesnim postankom za jutranjo kavico. Nadaljevanje vožnje skozi Velenje do Legna. Tu si bomo najprej ogledali poznogotsko cerkev sv. Jurija. Iz arheoloških najdb sklepajo, da je ta cerkev najstarejši sakralni prostor v tem delu Slovenije.

Sledi vožnja do Slovenj Gradca, ki je bilo prvič omenjeno že v 13. stoletju, danes pa je proglašeno za Mesto - glasnik miru. Sprehodili se bomo skozi srednjeveško mestno jedro, mimo cerkve sv. Elizabete, cerkve sv. Duha, po želji se lahko ustavimo tudi v Sokličevem muzeju. Ob dogovorjeni uri se bomo zapeljali do kraja Trobje, kjer si bomo ogledali zasebno pivovarno Matjaž. Sprejel nas bo prijazen lastnik, nam predstavil proizvodnjo in nas vpeljal v skrivnosti Matjaževega piva. Pivo boste seveda lahko tudi degustirali.

Dobro okrepčani bomo pripravljeni na splavarjenje. Vkrcali se bomo na splav, kjer nas bo takoj na začetku harmonikaš slovesno pozdravil, sledi pogostitev s kruhom in soljo ter domačim žganjem. Po pričetku plovbe bomo na zabaven način izvedeli vse o ‘flosarstvu’ in življenju v Dravski dolini. Vmes nas čaka tudi prava flosarska malica – golaž, polenta zabeljena z 'grumpi' in ržen kruh, flosarski krst, flosarska kava. Za dobro voljo bodo skrbeli flosarji, flosarske frajle in muzikantje z zanimivim animacijskim programom.

Po končanem splavarjenju se bomo začeli vračati proti domu. Na poti domov se bomo ustavili v prijetnem gostišču za večerjo. Ob dogovorjeni uri vračanje proti domu. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanji ogledi po programu, ogled pivovarne in degustacija piva, splavarjenje po Dravi s flosarsko malico in animacijskim programom, večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

SPLAVARJENJE PO DRAVI S 'FLOSARJI'

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon