Santorini

Studii TARELLIS

Studii se nahajajo na robu mesta Kamari, ki je najbolj znano in priljubljeno letovišče na Santoriniju. Od znamenite črne peščene plaže Kamari so oddaljeni le 10 m
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane

Lega: Studii se nahajajo na robu mesta Kamari, ki je najbolj znano in priljubljeno letovišče na Santoriniju. So idealno izhodišče za vse, ki si želite morskih užitkov, saj so od znamenite črne peščene plaže Kamari oddaljeni le 10 m. Od začetka sprehajalno-nakupovalne uličice, ki vodi do centra mesta je le 20 m, medtem ko je center z mnogimi trgovinami, tavernami, restavracijami, bari in avtobusnim postajališčem oddaljen le 300 m.

Nastanitev: Zelo prostorni in dobro vzdrževani studii imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, kuhinjsko nišo s hladilnikom in jedilnim kotičkom, TV, najemniški sef in balkon ali teraso. Na voljo so tudi studii s pogledom na morje, ki so enako opremljeni. Čiščenje šestkrat tedensko, menjava brisač in posteljnine pa dvakrat tedensko.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

asistenco na letališču, letalski prevoz, slovensko govorečega predstavnika, prevoz od letališča do hotela in nazaj, nastanitev, pijačo dobrodošlice, nezgodno zavarovanje in zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Studii TARELLIS

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon