SVETE VIŠARJE IN BELOPEŠKA JEZERA

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja v Italijo, mimo Trbiža do Ovčje vasi. Od tam se bomo peljali s sodobno žičnico na Svete Višarje na višino 1766 m. Legenda pravi, da je leta 1360 neki pastir v grmu našel lesen kip Marije z Jezusom; na tem kraju so zato postavili najprej kapelo, kasneje pa še cerkvico. Višarsko središče so zaradi večkratnega uničenja vedno znova obnavljali. Notranjost krasijo Marijin kip, freske slikarja Toneta Kralja in lepa barvna okna. Po romarski maši in ogledu se bomo z žičnico vrnili v dolino. Možen je postanek v Trbižu za nakupe na tržnici. Zapeljali se bomo tudi do slik ovitih Belopeških jezer. Po sprehodu ob jezerih pod mogočnim Mangartom se bomo vračali čez Predil ali Rateč. Dan bomo zaključili na Bovškem ali Tolminskem (Gorenjskem) z dobro večerjo. Vračanje proti domu, prihod domov je predviden v večernih urah.   

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, oglede zunanjosti po programu, vožnjo z žičnico na sv. Višarje, večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.


  •  

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

SVETE VIŠARJE IN BELOPEŠKA JEZERA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon