Italija

TOSKANA 1: PISA – MONTECATINI – FIRENCE

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja do Benetk nato pa do mesteca Lucca. Ogled mestnega središča,… nato naprej v Piso. Daljši postanek za ogled Trga čudes, krstilnice, stolnice in znamenitega poševnega stolpa. Po ogledu nekaj prostega časa za sprehod in individualne oglede mesta. Sledi vožnja do hotela v Montecatini Terme.

2. DAN: Po zajtrku nas čaka vožnja do Firenc, kjer si bomo ogledali: cerkev sv. Križa, kjer so pokopane znane florentinske osebnosti, stolnico Santa Maria del Fiore, Giottov zvonik, krstilnico, renesančno cerkev Sv. Lorenza z grobnico družine Medici, se po želji podali v bližnjo kapelico v palači Medici – Riccardi, Palazzo Vecchio, ki hrani veliko umetnin, povezanih z družino Medici, palačo Uffizi (zunanjost), obiskali bomo tudi »florentinskega prašička«, ki vam bo izpolnil skrite želje. Vmes boste imeli nekaj prostega časa za nakupe ali individualno kosilo. V poznejših popoldanskih urah se bomo vračali proti domu. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

  • ODHOD: po želji skupine   
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 1 x polpenzion v hotelu, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

TOSKANA 1: PISA – MONTECATINI – FIRENCE

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon