TOSKANA in 'bella vita'

Obisk Siene in ogled starodavnega jedra Piazza del Campo. To je trg, kjer že petsto let dvakrat v poletju priredijo slavni festival Palio.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Slovenija – Siena

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja v Italijo, s postankom za jutranji kapučino in rogljiček. Našo pot nadaljujemo mimo Benetk in Bologne preko Apeninskega grebena mimo Firenc v osrčje Toskane. Okrog poldneva je predviden prihod v enega izmed kmečkih turizmov v oklica Siene, kjer je predviden postanek za ogled domačije in degustacija vin ob pokušini toskanskih specialitet (manjša malica, da si malo opomoremo). Po končanem obisku nas bo pot vodila do Siene, kjer nas čaka ogled starodavnega jedra: Piazza del Campo, na kateri je tudi občudovanja vreden dosežek gotike – Palazzo Pubblico. To je trg, kjer že petsto let dvakrat v poletju priredijo slavni festival Palio. Imeli boste nekaj prostega časa za posedanje na trgu ob izbrani pijači. Nato sledi vožnja do hotela, večerja in prenočevanje.  

2. DAN: San Gimignano – Firence - Slovenija

Po zajtrku nas čaka vožnja do srednjeveškega Manhattna, kakor tudi imenujejo San Giminiano delle Belle Torri. Postanek. Tu se bomo sprehodili po slikovitih ulicah in ogled fresk v Collegiati (kolikor ne bomo mesta obiskali že prvi dan). Sicer nas bo pot vodila v Firenze, mesto renesanse, mesto polno zanimivosti, dragocenosti. Ob prihodu si ogledamo cerkev sv. Križa, Trg Duomo s krstilnico, Breunelleschievo katedralo, Palazzo Vechio, Ponte Vecchio. Po dogovoru sledi prosti čas za individualno kosilo in vzpon na Giottov zvonik. Ob dogovorjeni uri zapustimo mesto in nadaljujemo vožnjo proti domu (med potjo so predvideni postanki). Prihod v Slovenijo je predviden v poznejših večernih urah.   

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, degustacijo toskanskih dobrot, vstopne takse za Sieno, San Gimignano in Firence, 1 x polpenzion v hotelu 3/4*, zunanji ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, degustacijo toskanskih dobrot, vstopne takse za Sieno, San Gimignano in Firence, 1 x polpenzion v hotelu 3/4*, zunanji ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

TOSKANA in 'bella vita'

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon