Španija

V BARCELONO (letalo - letalo)

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo

1. DAN: Zbrali se bomo na dogovorjenem mestu in se odpeljali na letališče. Po nekaj manj kot dveh urah poleta bomo pristali na letališču v Barceloni (ali Girona). Po prihodu se odpeljemo do hotela ob obali (Lloret de Marr), sledi nastanitev v hotelu, večerja in prenočevanje.  

2. DAN: Po zajtrku se odpravimo na celodnevni izlet v Katalonsko prestolnico, Barcelono. Po prihodu si bomo ogledali zanimivosti mesta, kot je: cerkev, posvečeno sveti družini- Sagrado Famílio, zaščitni znak mesta, ter nekaj preostalih zanimivost, kot so Gaudíjeva stvaritev, La Pedrera in park Güell, prizorišče poletnih olimpijskih iger Montjuic, ki jih je Barcelona priredila leta 1992, mestno območje l’Eixample ter Španski trg. Nato boste imeli nekaj prostega časa. Ob dogovorjeni uri sledi vračanje v hotel, večerja. Po večerji pa možnost obiska enega od nočnih lokalov. Prenočevanje.  

3. DAN: Po zajtrku se odpravimo na izlet; najprej nas bo pot vodila na katalonsko sveto goro Montserrat, ki številne obiskovalce privablja tudi zaradi izredne lepote narave tega naravnega rezervata. Ogledali si bomo baziliko s črnim kipcem svete Matere Božje, zaščitnice Katalonije, lahko pa si boste ogledali tudi odličen montseraški muzej. Na poti iz Montserrata se bomo ustavili v eni izmed kleti, kjer bomo degustirali izvrstno katalonsko peneče vino in spoznali postopke pridelave. Po ogledu se zapeljemo še do Barcelone, morebiti bo še čas za nekaj ogledov in nekaj prostega časa (na znamenitem Ramblaju) za samostojno pohajkovanje, oglede, morebitne drobne nakupe ali za obisk katerega od številnih odličnih muzejev, morda zoološkega vrta, enkratnega akvarija. Ob dogovorjeni uri se zberemo in se odpeljemo do hotela, večerja. Po večerji boste imeli prosti čas za zabavo. Po želji in če bo čas dopuščal bo mogoče obiskati lokal s programom andaluzijskega plesa flamenca. Prenočevanje.  

4. DAN: Po zajtrku boste imeli prosti čas za sprehod po mestecu, oglede, nakupe. Ob dogovorjeni uri sledi transfer na letališče in polet letala proti Sloveniji.    

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz, letališke takse, 3 x polpenzion v hotelu, transferje (letališče-hotel-letališče), izlete v Španiji, 1x Barcelona, 1 x Barcelona in Montserat po programu, ogled kleti in degustacijo šampanjca, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

  •  

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

V BARCELONO (letalo - letalo)

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon