Italija

RIM - večno mesto

Ogled "večnega mesta Rim", ogled bazilike sv.Petra, Lateranske bazilik, Kalistove katakombe...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v večernih urah, nato sledi nočna vožnja z vmesnimi postanki po avtocesti proti Rimu.  

2. DAN: V jutranjem času prihod na Roma Nord, kjer je predviden postanek za zajtrk in osvežitev. Od tu se bomo zapeljali do parkirišča, zapustili avtobus in se z metrojem podali na odkrivanje lepot Večnega mesta… Naš ogled bomo pričeli z Lateransko baziliko, ogledali si bomo svete stopnice, krstilnico, se odpravili peš do Koloseja od tu v Forum Romanum, se povzpeli na Kapitol, do trga Venezia, nato sledi nekaj prostega časa za individualno kosilo. Popoldan bomo pot nadaljevali in si ogledali cesarske forume, Trajanov steber in cerkev sv. Petra v vezeh. Sledi vožnja z metrojem do avtobusa in naprej do hotela, namestitev po sobah, večerja in prenočevanje.  

3. DAN: Po zajtrku se bomo odpravili v Vatikan. Če bo čas dopuščal, si bomo ogledali Vatikanske muzeje. Nadaljevali bomo z ogledom bazilike in trga sv.Petra, popoldan nas čaka sprehod po mestu mimo Angelskega gradu do trga Navona, Panteon, Fontana Trevi, Španske stopnice, imeli boste nekaj prostega časa za sprehod, posedanje in fotografiranje na svetovno poznanih stopnicah, kjer se odvijajo modne revije. Od tu se bomo z metrojem odpeljali do avtobusa in naprej do hotela, kjer nas čaka večerja in prenočevanje.  

4. DAN: Po zajtrku si bomo ogledali Kalistove katakombe ter baziliko sv. Petra, po ogledih pa slovo od Rima ali ‘Arrivederci Roma’. V kolikor bo čas dopuščal, se bomo ustavili v Orvietu in si ogledali cerkve sv. Rešnjega Telesa in obisk ene izmed starih vinskih kleti (možnost nakupa priznanih vin). Nadaljevanje vožnje proti domu, vmesni krajši postanki. Prihod je predviden v poznih večernih urah.  

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, oglede zunanjosti po programu,2 x pol penzion (večerja, zajtrk) v hotelu najmanj 3*, okolica mesta, (Rimski griči) osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, oglede zunanjosti po programu,2 x pol penzion (večerja, zajtrk) v hotelu najmanj 3*, okolica mesta, (Rimski griči) osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

RIM - večno mesto

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon