Italija

VERONA IN SAFARI PARK

Zapeljali se bomo skozi pravo savano in se v živo srečali z najrazličnejšimi živalskimi vrstami. Obiskali bomo tudi romantično mesto Verona in si goledali amfiteater ter Julijino hišo.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po avtocesti proti Italiji z vmesnim postankom za malico. Pot nas bo vodila do safari parka NATURA VIVA v  bližini Gardskega jezera. Z avtobusom se bomo podali v park med prostoživeče živali in se srečali z najrazličnejšimi primerki, kot so levi, tigri, žirafe, nosorogi, leopardi in številnimi drugimi divjimi živalmi. Obiskali bomo tudi živalski vrt in park dinozavrov. Ogled traja približno tri ure. Park ima na voljo tudi prostor za malico ali piknik, ter samopostrežno restavracijo. Nadaljujemo do bližnje Verone, romantičnega mesta zaljubljencev Romea in Julije. Peš se sprehodimo po mestu, kjer si ogledamo znamenito Areno - rimsko gledališče iz 1. stol. n. št., ki danes gosti razne koncerte in operne predstave, naprej po trgovski ulici Via Mazzini do Julijinega balkona, Gosposki trg, in Piazza delle Erbe ali zeliščni trg z zanimivo tržnico. Po končanih ogledih vračanje proti domu z vmesnimi postanki. Prihod domov  je predviden v poznejših večernih urah.

CENA: kontaktirajte nas za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedeni relaciji, vstopnino z vodenim ogledom v safari park NATURA VIVA, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo potovanja. 

Datum odhoda: 
po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

VERONA IN SAFARI PARK

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon