Italija

VERONA in SAFARI PARK NATURA VIVA

Obisk Verone, mesta zaljubljencev Romea in Julije. Ogled Safari parka kjer se bomo z avtobusom zapeljali med prosto živečimi, divjimi živalmi, kot so žirafe, levi, tigri, številne ptice…
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah s kraja po dogovoru. Vožnja v Italijo po avtocesti z vmesnim postankom za kapučino. Prihod v Verono, mesto zaljubljencev Romea in Julije, kjer si bomo ogledali glavne znamenitosti: Trg Bra, Areno - amfiteater, Julijin balkon,… Po ogledu se bomo odpeljali do parka Natura Viva, ki se nahaja v bližini Gardskega jezera. Po prihodu najprej sledi ogled Safari parka: z avtobusom se bomo zapeljali med prosto živečimi, divjimi živalmi, kot so žirafe, levi, tigri, številne ptice… Ogled traja okoli tri ure. Po končanem ogledu se bomo zapeljali do polotoka Sirmione, se sprehodili po mestecu, si ogledali grad družine Scaligeri in imeli nekaj prostega časa. Nato se bomo z gliserjem zapeljali po jezeru okrog rta Sirmione, ter občudovali hišo Marie Callas ter ostanke rimske vile. Ob dogovorjeni uri sledi vračanje proti domu s postankom v gostišču, kjer bomo dan zaključili z večerjo. Ob dogovorjeni uri vračanje v kraj odhoda. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.  

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, vstopnina za obisk safari parka, parka dinozavrov, živalskega vrta, obilna-dobra večerja na kmečkem turizmu z vključeno pijačo, kavo,… ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

VERONA in SAFARI PARK NATURA VIVA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon