VICENZA – PARK SIGURTA – MANTOVA

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja čez mejni prehod in naprej po avtocesti do Vicenze. Po prihodu sledi ogled zanimivosti mesta, kateremu je pečat dal renesančni umetnik Andrea Palladio. Ustvaril je nov način arhitekture – slog klasičnega in plemenitega izraza, ki se je nato skozi stoletja uveljavil po celi Evropi. Ogledali si bomo stolnico, palače, olimpijsko središče, baziliko, ki velja za največji spomenik mesta… Če bo čas sledi še skok na Monte Berico – grič, ki nam nudi lep razgled na mesto. Tu stoji Marijino božjepotno svetišče, kamor romajo nešteti romarji iz celega sveta. Cerkev se ponaša z deli Montagne in Veroneseja. Našo pot bomo nadaljevali do Parka Sigurta, ki se razprostira na 50ha površine. Prosti čas bomo izkoristili za sprehode po parku, spremljali nas bodo nasadi rož in okrasnega grmičevja.
Sledi Vožnja v bližnjo Mantovo, kjer si bomo ogledali znamenito renesančno delo – cerkev sv.Andreja, palačo della Regione, palačo Rotonda di Lore zo, palačo Ducale – nekdanje bivališče mestnih oblastnikov Gonzagov… Po ogledu nas čaka povratek proti domu z vmesnimi postanki. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.

  • ODHOD: po želji skupine  
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, vstopnino za ogled parka Sigurta, zunanji ogledi po programu, vožnja z vlakcem, parkirnino za avtobus, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.


  •  

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

VICENZA – PARK SIGURTA – MANTOVA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon