Vikend v Beogradu

V Beogradu si bomo ogledali Hišo cvetja in Avalo (spomenik neznanemu vojaku) ter ostale mestne znamenitosti: Hram sv. Save, cerkev sv. Marka, Parlament, Trg Republike in trdnjavo Kalamegdan.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Slovenija - Beograd

Odhod avtobusa v jutranjih urah s kraja po dogovoru. Vožnja po avtocesti na Hrvaško v Srbijo do Beograda – belega mesta. Po prihodu v mesto sledi ogled Hiše cvetja in Avale (spomenik neznanemu vojaku) ter povratek v mesto, kjer se nam bo pridružil lokalni vodnik, krožna vožnja z avtobusom. Ogledali si bomo mestne znamenitosti kot so: Hram sv. Save, cerkev sv. Marka, Parlament, Trg Republike in trdnjavo Kalamegdan. Vožnja do hotela. Namestitev in čas za osvežitev. Na večerjo vas povabimo v boemsko četrt Skadarlijo, kjer se boste ob zvokih 'starogradske' glasbe lahko pozabavali v noč. Povratek v hotel in nočitev.  

2. DAN: Beograd - Slovenija

Po zajtrku sledi ogled preostalih znamenitosti mesta Beograd. Po predhodnem dogovoru se podamo na križarjenje po reki Savi in Donavi, ki traja pribl. 1,5 ure. Sledi nekaj prostega časa za morebitne drobne nakupe in samostojne oglede. Ob dogovorjeni uri vračanje proti domu z vmesnimi postanki. Prihod domov je predviden v poznih večernih ali kaj čez polnoč.  

ODHOD: po želji skupine

CENIK: Pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 1 x nočitev z zajtrkom v izbranem hotelu, večerja na Skadarliji ob glasbi, lokalni vodnik, ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Vikend v Beogradu

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon