ZABAVNA AVSTRIJSKA KOROŠKA

Obiščemo hrib opic Makaki na Avstrijskem Koroškem, nadaljujemo na grad landskron, kjer si ogledamo zanimivo predstavo s pticami ujedami. Sprehodimo se ob Vrbskem jezeru, Celovcu in morda povzpnemo na razgledni...

ODHOD: po želji skupine

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Pot nas bo vodila v Avstrijo mimo Beljaka, do kraja Landskron. Mi se bomo zaustavili v parku Affenberg, kjer bomo obiskali opice vrste makaki, ki prihajajo iz Japonske. V parku se prosto sprehaja več kot 150 makakov, tudi snežnih opic, saj so vajene bolj mrzlega podnebja. Opcije se zaljubijo, prepirajo, nekatere celo plavajo in se potapljajo. Skupaj z vodnikom se bomo sprehodili po parku in občudovali te radovedne opice, nekatere vam bodo celo zaploskale ali se teple po glavi, če jim boste namenili pozornost. Nadaljujemo z zanimivo predstavo s pticami ujedami v areni Adler na gradu Landskron, kjer od blizu izvemo zanimivosti o različnih pticah ujedah in se naučimo spretnosti. Glavni junak predstave je planinski orel. Po presunljivih letih se ptice vrnejo nazaj k sokolarju, ki stoji tik pred vami. Po ogledih nadaljujemo do Vrbskega jezera. Peljali se bomo po južni strani jezera do polotoka Maria Worth, sprehod in ogled zanimive cerkvice, prisluhnili bomo tudi zgodbici o nastanku jezera. Pa še skok do razglednega stolpa Pyramidenkogel, ki meri v višino 100m. Leseni razgledni stolp je resnično nekaj posebnega, saj omogoča veličasten pogled na sosednje gore, jezera in doline dežele ob Dravi – od Karavank do Visokih Tur na severu. Skupaj se povzpnemo na vrh. Moderno dvigalo vas popelje na vrh v samo 30 sekundah. Navzdol se lahko odpravimo po stopnicah, z dvigalom ali pa z zaprtim toboganom, za vse željne adrenalina (spust s toboganom doplačilo). Ob dogovorjeni uri se zapeljemo do Celovca, krajši avtobusni ogled in sprehod po mestu. Po ogledih povratek proti domu, predviden prihod v večernih urah.

  • CENA: pokličite za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, vstopnino na 'Hrib opic' z vodenjem, vstopnino za ogled predstave s pticami ujedami na gradu Landskron, vstopnino na razgledni stolp Pyramidenkogel, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

DOPLAČILA: spust iz stolpa Pyramidenkogel po toboganu 3 EUR.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZABAVNA AVSTRIJSKA KOROŠKA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon