ZAGREB in KRAPINSKI NEANDERTALCI

Sprehodili se bomo po čudovitem mestnem jedru hrvaške prestolnice, Zagreba ter obiskali arheološki muzej neandertalcev v Krapini.
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Pot nas bo vodila po avtocesti proti hrvaški prestolnici – Zagrebu. Kulturno in zgodovinsko mesto vsako leto privablja veliko turistov iz celega sveta. Sprehodili se bomo po čudovitem mestnem jedru, v spremstvu lokalnega vodnika. Naš potem nas bo vodil po najdaljši zagrebški ulici Ilici s številnimi trgovinami, Trgu bana Josipa Jelačiča, trg Sv. Marka kjer se nahaja parlament, kaptol, mimo cerkve Sv. Marka in Banskih dvorov do tržnice, kjer se ob dopoldnevih veliko dogaja. Spoznali bomo glavne zanimivosti Gornjega in Spodnjega mesta. Nekaj prostega časa za samostojne sprehode po mestnih ulicah. Ob dogovorjeni uri vožnja v bližnjo Krapino, kjer bomo obiskali arheološki muzej neandertalcev, ki je lansko leto dobil nagrado za najboljši evropski muzej leta. Krapinskega neandertalca so odkrili že leta 1899, ko so se pričele geološke raziskave na Hušnjakovem hribu pri Krapini. Sprehodimo se v obdobje pred 125 tisoč leti. Po končanih vožnja proti domu. Prihod domov je predviden v večernih urah.

CENA: kontaktirajte nas za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz po programu, zunanje oglede po programu, lokalni vodnik po Zagrebu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

DOPLAČILA: muzej Krapinskih neandertalcev, druge vstopnine med ogledi.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZAGREB in KRAPINSKI NEANDERTALCI

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon