ZELENO POHORJE in ADRENALINSKI PARK

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po avtocesti do Maribora, natančneje na Pohorje v neokrnjeno naravo tik nad mestom. Adrenalinski park Pohorje vam nudi kvaliteto njihovih programov in zanimivih nalog. Park je namenjen posebno mladim pustolovcem, ki so željni adrenalinskih dogodivščin. Za vas bo pripravljen program, ki bo trajal približno tri ure, v parku je na voljo veliko adrenalinskih doživetij ko so: Steber poguma, orjaška gugalnica, vožnja po adrenalinskemu poletnem sankališču. Za ustrezno varovanje celotne skupine bodo poskrbeli posebej za to usposobljeni inštruktorji. Možnost doplačila za malico ali kosilo v kraju samem.

Po končanih adrenalinskih doživetjih se podamo na ogled evropske prestolnice leta 2012 - mesta Maribor z okolico. Maribor je drugo največje slovensko mesto in kulturno, gospodarsko ter univerzitetno središče. Hkrati se mesto ponaša z Guinessovo rekorderko Staro trto, najstarejšo trto na svetu.

Po končanih ogledih vračanje proti domu z vmesnim postankom. Po želji možnost organizacije večerje ne poti proti domu.

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, adrenalinski paket dogodivščin v parku, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

DOPLAČILA: druge igre po dogovoru, malica ali kosilo 4-6 EUR po osebi, večerja na poti domov po dogovoru.


 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz na navedenih relacijah, adrenalinski paket dogodivščin v parku, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Doplačila: 

druge igre po dogovoru, malica ali kosilo 4-6 EUR po osebi, večerja na poti domov po dogovoru.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZELENO POHORJE in ADRENALINSKI PARK

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon