ZLATA PRAGA in ČEŠKI GRADOVI

Celodnevni ogled Prage. Zapeljali se bomo na Hradčane, kjer si bomo ogledali katedralo Sv. Vida, Loreto in se sprehodili po Zlati ulički, ogledali si bomo tudi Vaclavski trg, židovsko četrt...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Avtobusna potovanja

1. DAN: Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v večernih urah, nočna vožnja z vmesnimi postanki do Češke.

2. DAN: V jutranjih urah bomo prispeli na Češko, najprej se bomo ustavili v kraju Roženberk, kjer si bomo ogledali zanimiv grad, ki se dviga nad Vltavo, ogled viteške dvorane…, ali bližnje mestece Češki Krumlov, kjer bomo lahko zapravili kakšno krono v umetniških trgovinah. Nad mestom kraljuje dvorec, nekdaj grajske gospode, ki je vladala mestu in okolici. Ogled. Na naši poti je tudi grad Hluboka prenovljen v slogu tudorske gotike; če bo čas dopuščal, si bomo ogledali tudi notranjosti gradu. Po ogledu sledi vožnja proti Pragi, namestitev v hotelu, počitek in večerje. Če ne bomo preveč utrujeni bomo po večerji odšli na krajši sprehod po mestu z ogledom nekaterih zanimivosti. Prenočevanje.  

3. DAN: Po zajtrku nas čaka celodnevni ogled mesta Prage. Zapeljali se bomo na Hradčane, kjer si bomo ogledali katedralo Sv. Vida, Loreto in se sprehodili po Zlati ulički. Pešpot nas bo vodila proti središču mesta, čez prekrasen Karlov most, ki prečka reko Vltavo, ogledali si bomo Vaclavski trg, židovsko četrt... Sledi čas za individualno kosilo, počitek nato pa vračanje v hotel, večerja in prenočevanje.  

4. DAN: Po zajtrku si bomo ogledali še preostale zanimivosti mesta, nato boste imeli nekaj prostega časa, ter ob dogovorjeni uri pa se bomo poslovili od Prage. Sledi vožnja mimo Jihlave, čez mejni prehod Hate v Avstrijo in naprej mimo Dunaja, Gradca. Prihod domov je predviden v večernih urah.  

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 2 x polpenzion (večerja, zajtrk) v hotelu, oglede zunanjosti po programu, skupinsko nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ZLATA PRAGA in ČEŠKI GRADOVI

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon