Golte

Apartmaji MONTIS

Apartmaji MONTIS se nahajajo na 1.410 m nadmorske višine, v osrčju krajinskega parka Golte.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz

Apartmaji MONTIS se nahajajo na 1.410 m nadmorske višine, v osrčju krajinskega parka Golte.

Golte pozimi privabljajo smučarje, poleti pa je planota raj za ljubitelje aktivnih počitnic počitnice v čudoviti planinski idili. Smučišče Golte se nahaja na nadmorski višini med 1.280 in 1.576 metri in se razteza na 50 hektarih površine. Obsega več kot 12 kilometrov urejenih smučarskih prog, na katerih se smučarskim užitkom prepuščajo smučarji in deskarji na snegu.
Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo v idiličnem gorskem Wellness centru, kjer vas čakajo savne, ambientalni tuši, prostor za počitek z osvežilnimi napitki in masažni bazen.

Na voljo je tudi več različnih tipov družinskih apartmajev, zgrajenih leta 2018, za vse ki si želite nekaj več pa so na voljo novi nadstandardni apartmaji Golte VIP.
Kuhinja je opremljena s posodo, hladilnikom, pomivalnim strojem in električnim štedilnikom. V apartmaju je na voljo brezplačen Wi-Fi, posteljnina in brisače, na voljo pa je tudi sušilnik za lase. Vsem gostom apartmaja pripada brezplačen povraten prevoz z nihalko do hotela Golte in parkirišče na spodnji postaji nihalke. Apartmaji so locirani na hribu z dostopom po stopnicah. 

V hotelu Golte deluje Wellness center Nad oblaki kjer vam je na voljo pestra izbira masaž in lepotnih tretmajev z doplačilom, dodatno kondicijo pa lahko naberete na profesionalnih napravah v fitnes centru.

Doživi Slovenijo, doživi Golte. Sprehodi, raziskovanje, razvajanje, odkrivanje narave in kulinarična doživetja čakajo na vas, da jih užijete.

Cene/Termini: 

CENIK 2022/2023

Za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si.

 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Apartmaji MONTIS

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon