Krvavec

Apartmajska hiša Muštrinka

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz
Cena od: 
40,00 €

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec. Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb. V vsaki enoti je večji skupni prostor z jedilnico, kuhinjo, opremljeno s kuhalno ploščo, pečico in hladilnikom. V istem prostoru se nahaja bivalno-spalni del z raztegljivim spalnim kavčem in kabelsko televizijo. Vsak apartma ima svojo kopalnico s tušem in WC-jem. V večjih 2+2 enotah so dodatne spalnice, ločene od kuhinjsko-bivalnega prostora. Opremljene so z zakonsko posteljo in prostorno omaro.
V apartmajski hiši se nahaja ogrevan skupni prostor, kjer lahko za čas bivanja hranite smučarsko opremo.
V vsaki enoti: kopalnica s tušem in WC-jem v vsakem apartmaju
V vsaki enoti: kuhinja, opremljena s kuhalno ploščo, pečico in hladilnikom
Brezplačen wi-fi
Pred samo hišo se nahaja pokrit skupni prostor, namenjen druženju, tako imenovane Jasl`ce.

Cene/Termini: 

-          Cene za bivanje od petka do nedelje, odrasla oseba/noč:
·        Nočitev z zajtrkom: 40 eur
·        Nočitev s polpenzionom: 45 eur
-          Min. bivanje: 2 noči
Prvi otrok ima popust v višini 50% (za otroke od 6 do 9,99 let) oz. 40% popust 8otroci od 10 – 14,99 let), do 5,99 let v spremtvu staršev so otroci brezplačno. Brezplačen je tudi drugi otrok 11,99 let.
 
 
 
 

Cena vključuje: 

Vključen program v času jesenskih počitnic od 23.10.-25.10. in 30.10.-1.11.2020: Pot pastirskih škratov (beležka vključena), savna 1h/dan, program preživetja v naravi, iskanje skritega zaklada, peka kostanja/krompirja/jabolk/hrenovk, večerni mini disko, filmski večer, pohod do energetskih točk
 

Doplačila: 

 turistična taksa odrasli 2 eur/noč, turistična taksa otroci do 17,99 let 1 eur/noč, dodatno kosilo/večerja 13 eur

Popusti: 

Prvi otrok ima popust v višini 50% (za otroke od 6 do 9,99 let) oz. 40% popust 8otroci od 10 – 14,99 let), do 5,99 let v spremtvu staršev so otroci brezplačno. Brezplačen je tudi drugi otrok 11,99 let.
 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Apartmajska hiša Muštrinka

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon