Bled

Zima na Bledu pričara posebno lepoto. Zasneženi grad in otok, obdana s čudovito zimsko pokrajino, to so podobe zimskega Bleda, ki se za vedno vtisnejo v spomin. Sprehajalcu se nudijo kilometri zasneženih poti okoli zaledenelega jezera ter krajši in daljši sprehodi vse do osrčja Triglavskega narodnega parka.
 
Bled s svojo lokacijo predstavlja idealno izhodišče za različne zimske športe. V samem centru Bleda je lahko dostopno smučišče Straža, z umetnim zasneževanjem in nočno smuko. Ljubitelji teka na smučeh lahko izbirajo med progami v blejski okolici. Dvajset minut vožnje nas pripelje na Pokljuko  - pravi raj za smučarje tekače. Aktivne počitnice pa niso samo smučanje. Poleg sprehodov vam priporočamo tudi drsanje ali kegljanje v ledeni dvorani. Izbirate lahko med bazeni s termalno vodo, savno, masažo, kopelmi in fitness studii.

Bled
Hotel Ribno leži v bližini Bleda, v gorenjski vasici, po kateri je dobil svoje ime. Leži na robu smrekovega gozda in je odlična izhodiščna točka za pohodniške in...
Cena od:
Hotel Savica
Bled
Hotel Savica je oddaljen samo 250m od Blejskega jezera. Hotelski gostje imajo brezplačen vstop v bazene v bližnjem wellnessu Živa. Hotel ima velike družinske sobe.
Prevoz:
Cena od: