Bled

Hotel SAVICA GARNI

Hotel Savica je oddaljen samo 250m od Blejskega jezera. Hotelski gostje imajo brezplačen vstop v bazene v bližnjem wellnessu Živa. Hotel ima velike družinske sobe.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Cena od: 
70,40 €

Le 250 m od Blejskega jezera je svoj prostor našel Hotel Savica Garni, ki je povsem usmerjen v varovanje narave in zaščito okolja. Ekološki značaj hotela potrjuje evropski certifikat okoljska marjetica, v Savici pa ga uresničujejo pod geslom in programom Zeleni za jutri. Hotel je prijazen tudi družinam, iz njega boste odšli z veliko novega znanja o tem, kako lahko tudi sami doma pripomorete k čistejšemu okolju in varujete naravo. Od leta 2018 se lahko pohvalijo tudi z višjo kategorijo in še odločnejšo usmeritvijo v trajnostni turizem.

Hotel se vsebinsko navezuje na sosednji Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf), ima pa svojo otroško igralnico in manjše zunanje otroško igrišče. Kot se za družinam prijazen hotel spodobi, bo v času počitnic za najmlajše poskrbela maskota Labodek Zaki, ki ima pripravljen bogat animacijski program, skozi katerega se otroci učijo odgovornega odnosa do okolja.

Za vse vodne radosti bo poskrbel bazenski kompleks Wellness centra Živa v sosednjem Rikli Balance Hotelu. Tukaj so termalni bazeni v dveh ravneh, povezanih s toboganom, manjši zunanji bazen in seveda otroški bazen. Privoščite si holistično sprostitev po Riklijevem konceptu – termalna voda in bogata ponudba wellness programov z alpskim pridihom. Za sprostitev so tukaj še 3 različne savne.

V hotelu so na voljo sobe, povezane sobe in nekaj apartmajev primernih za družine z majhnimi otroki. Vse enote so opremljene z LCD TV, minibarom, klimatsko napravo, brezplačnim WiFi-jem, večinoma imajo tudi balkon.

V hotelu Savica je samopostrežna zajtrkovalnica, v Rikli Balance Hotelu pa je na voljo večerja. V času šolskih počitnic sledite oznakam »Slastno in zdravo« in preizkusite priljubljene otroške jedi, pripravljene na bolj zdrav način. Na sladico, blejsko rezino, skočite v Kavarno Park, ki vas od leta 2019 pričakuje v prenovljeni podobi. Tukaj in v Blejski sladoglednici, vam postrežejo tudi sladoled z okusom po blejski kremni rezini.

Bazeni in wellness

V bližnjem Rikli Balance Hotelu se nahaja sodoben bazenski kompleks Wellnessa center Živa s 6 bazeni: 4 notranji termalni bazeni, zunanji termalni bazen, otroški termalni bazen, notranji bazenski tobogan, masažna kad.

Savne Živa sestavljajo 3 turške savne, 3 finske savne, 2 hladna bazena (14 in 21 °C), doživljajska prha in ogrevana kamnita ležišča v savnah.

V Wellnessu Živa je na voljo bogata izbira alpskih wellness programov, masaž in kopeli.

Sobe

  • DR2-4 - family: družinska soba, 23 m²; apartma s čajno kuhinjo, dvoposteljna soba z dvema dodatnima ležiščema, kopalnica s prho ali kadjo, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon
  • DS2-3: dvoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho ali kadjo, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· 1 x dnevno prost vstop na bazenski kompleks Wellness centra Živa v hotelu Rikli Balance
· brezplačno parkiranje

Datum odhoda: 
27.1.-12.2.2023
Cene/Termini: 

HOTEL SAVICA GARNI BLED ****
27.1.-12.2.2023
dvoposteljna soba samo 70,40 €
družinska soba samo 99,50 €
Brezplačno za otroka do 6 let v dvoposteljni sobi.
Brezplačno za 2 otroka do 12 let v družinski sobi.
Paket vključuje:
· samopostrežni zajtrk in večerja
· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· 1 x dnevno prost vstop na bazenski kompleks Wellness
centra Živa v hotelu Rikli Balance
· bogata vsebina kluba
Prihodi vsak dan, bivanje min. 3 dni. Turistična taksa in enkratna prijava se plačata na recepciji. Za izvedbo kluba je potrebno udeležba 70 otrok. 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel SAVICA GARNI

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon