Dolenjske toplice

Pobeg iz vsakdanjega urbanega vrveža v osrčje slikovite doline reke Krke že stoletja navdušuje goste od blizu in daleč. Dolgoletna tradicija zdraviliške dejavnosti, pestra sportitvena ponudba in prijaznost osebja tudi danes umeščajo Dolenjske Toplice med prepoznavne centre dobrega počutja za različne generacije.
Wellness center Balnea predstavlja sprostitev, kjer razvajanje in užitek dobita nove razsežnosti. Na voljo so vam individualno načrtovani in prilagojeni programi, s katerimi si lahko samostojno ali pod strokovnim vodstvom naberete novih moči.
V Laguni so vam na voljo notranji in zunanji bazeni z vodnimi in zračnimi masažami, vodnimi slapovi, zavesami in gejzirji. Za otroke je na voljo zunanji gusarski bazen in notranji čofotalnik. V vseh bazenih je termalna voda s temperaturo od 27 ˚C (zunanji bazeni) do 32 ˚C (notranji bazeni).
V svetu savn se skozi očiščujočo vročino v vas ponovno rojevata energija in moč. Na voljo so vam: klasična finska, sanarium (biosavna), turška parna kopel, zeliščna kopel, whirlpool, koča iz stare smrekovine z nudistično teraso, japonska potilna kopel z Zen sobo za počitev in umiritev...

 

VSA PONUDBA

Filtriraj ponudbe
Dolenjske toplice
4
Dolenjske toplice
4
Dolenjske toplice
4

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon