Dolenjske toplice

Hotel VITAL - Dolenjske toplice

3 notranji bazeni s termalno vodo. Povezanost s Centrom za medicinsko rehabilitacijo. Tradicija odličnosti od leta 1776.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Terme in Wellness

Kraj: Terme Dolenjske Toplice, Dolenjske Toplice

Lega: v zelenju in bližini reke Krke, hotel in Wellness center Balnea so povezani s panoramskim hodnikom.

Ponudba: prijetni klubski prostori, kavarna z glasbenimi večeri, aperitivni bar, trije notranji bazeni s termalno vodo (pribl. 911 m², pribl. 36° C), savna, telovadnica, fitnes, prenovljena restavracija Kristal, zdravstvena služba; parkirišče; psi niso dovoljeni. Wellness center Balnea sestavljajo trije sklopi: Laguna: notranji in zunanji bazeni (v zimskem obdobju je zaprt), whirlpool; Oaza: center savn (finski savni, turški parni kopeli, japonska kopel, zen soba, tropski vrt, whirlpool, zunanja savna); Aura: refleksoterapije, različne masaže in ostale oblike sproščanja, regeneracija, oblikovanje ter nega telesa in obraza; Terme za lepoto (novo): za korekcije podobe lahko poskrbite v Ambulanti za plastično in estetsko kirurgijo (storitve za odpravljanje gub, za pomlajeno in lepšo kožo, za odpravo madežev in drugih sprememb pigmentacije, za izboljšano napetost in teksturo kože);Dodatna ponudba (ob doplačilu): organizirano varstvo otrok v klubu Vija vaja (predhodna najava), panoramski fitnes na strehi hotela Balnea **** superior, biserne in aromatične kopeli, solarij, akupunktura, fizikalne po nasvetu zdravnika…

Sobe: telefon, sat. TV, kad ali prha/WC, sušilnik za lase; večina sob ima tudi minibar; €conomy soba je manjša soba za največ 2 osebi z ožjim francoskim ležiščem (š=140 cm); otroška posteljica (brez doplačila, predhodna najava).

Hrana: samopostrežna zajtrk ter kosilo in večerja z meniji, možnost dietne prehrane.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Popusti: 

V sobi z 2 odraslima na dodatem ležišču: 100% do 12 let, 20% nad 12 let; V sobi z 1 odraslim na osnovnem ležišču: 30% do 12 let. V sobi €conomy ni popustov.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel VITAL - Dolenjske toplice

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon