Kvarner

Kvarner je neprecenljiv stik otokov, primorja in gora na izjemno majhnem prostoru. Je prekrasna slika in nepozaben doživljaj. Posvojite delfina. Opazujte let beloglavega orla. Plujte! Ne učite se o naravi iz knjig, bodite del nje. Uživajte v bujno dišečih vrtovih in bogati wellness ponudbi. Raziskujte naravo peš ali na kolesu. Okušajte plodove pogorja. In se prepustite gastronomskim užitkom v regiji, v kateri je v priobalnem področju ter na otokih mediteranski način življenja nekaj vsakdanjega. Morske dobrote, izvrstno oljčno olje, izvirne jedi kontinentalne kuhinje in odlične slaščice... vse to boste lahko poizkusili v konobi ali pa v slow food restavracijah: zaradi njihovih vrhunskih jedi, marsikdaj samo zaradi njih, ljudje pripotujejo od daleč.
 
Tukaj boste lahko prisostvovali številnim kulturnim prireditvam, festivalom ali tradicionalnim manifestacijam, obiskali svetišča ali pa pisali v stari slovanski pisavi - glagolici. Skupaj z zvončarji boste odganjali zimo, ali pa pod maskami, v dolgih karnevalskih povorkah, smelo govorili o vsakdanjosti ali pa se prepustili neukročeni fantaziji...
 
Kvarner, ki je prometno izredno dobro povezan, vam nudi namestitev v vrhunskih hotelih, apartmajskih naseljih, navtičnih centrih, kampih in pri zasebnih gostiteljih. Je idealna destinacija in sijajen gostitelj za poslovna srečanja.
 
Zložite mozaik oddiha ali kratkega predaha prav po vaši meri. Zanimiv in gostoljuben, blizu srcu in vedno blizu, Kvarner je enostavno samo vaša zgodba...
 
Dobrodošli na Kvarnerju!

Mali Lošinj
Hotel Aurora Mali Lošinj leži nad zalivom Sunčana uvala, pribl. 2 km od mesta Mali Lošinj, tik ob Family hotelu Vespera. Prodnata plaža v zalivu Veli žal je oddaljena...
Prevoz:
Cena od:
Rab
Valamar Padova Hotel se nahaja neposredno ob morju v zalivu Prva Padova, 20 min hoje od starega mestnega jedra Raba. Prenovljen 2016. Otok Rab, Kvarner, Hrvaška.
Prevoz:
Cena od:
45,00 €
Rab
Eva Sunny Hotel se nahaja v bližini plaže polotoka Kalifront. Središče starega mestnega jedra Raba je oddaljeno 5 km. Otok Rab, Hrvaška.
Prevoz:
Cena od:
Rab
Valamar Collection Imperial Hotel se nahaja le 5 min hoje od plaže in ponuja prekrasen pogled na staro mestno jedro Raba. Otok Rab, Kvarner, Hrvaška.
Prevoz:
Cena od:
Veli Lošinj
Vitality hotel Punta se nahaja v Velem Lošinju, samo 50m od plaže. Hotel je bil popolnoma prenovljen, tako da ga priporočamo vsakemu zahtevnemu gostu. Veli Lošinj,...
Prevoz:
Cena od:
Opatija
Hotel Ambasador se nahaja tik nad obalno promenado v Opatiji. Ponuja brezplačen vstop v wellness Five Elements Wellness & Spa Centre. Kvarner, Opatija, Hrvaška.
Prevoz:
Cena od:
Opatija
Grand hotel Adriatic Opatija se nahaja v neposredni bližini centra Opatije in morske obale s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaliv in otoke. Opatija, Kvarner, Hrvaška.
Prevoz:
Cena od:
Opatija
Lepa opatijska vila Villa Dubrava leži 200 m od centra mesta, najbližja plaža je oddaljena 50 m, medtem ko je javna kopališka plaža oddaljena 300 m. Opatija, Kvarner,...
Prevoz:
Cena od:
44,00 €
Pag
Hotel Plaža Pag leži pribl. 1,5 km od centra mesta Pag, neposredno nad drobno prodnato plažo, do katere se spustite po stopnicah. Otok Pag, Kvarner, Hrvaška.
Prevoz:
Cena od:
Pag
Apartma Nicky se nahaja nedaleč stran od Novalje na otoku Pag. Apartma je v pritličju in ima teraso.
Prevoz:
Cena od:

Strani