Severni Ciper

Severni Ciper ali Turška republika Severni Ciper je de facto neodvisna republika, ki se nahaja na severu ciprskega otoka in je zadnjih 40 let živela v izolaciji, sedaj pa postaja vedno bolj priljubljena destinacija.Ponaša se z bogato kulturo, zgodovino in naravnimi lepotami, ki vas bodo očarale.Po legendi otok Afrodite, vas ne bo pustil na cedilu saj poleg vseh lepot, ki jih premore, ponuja še veliko športnih in avanturističnih trenutkov. Od plavanja z želvami, potapljanja, pohodov, odkrivanja redkih živali in rastlindo spuščanja s padali z bližnjih gora. Severni Ciper ima poleg tega bogato ponudbo luksuznih hotelovs prelepimi plažami,ki razvajajo prihajajoče turiste.

 

Kirenija
Hotel leži približno 3 km od peščene plaže (minibus), približno 18 km od središča Kirenije, 60 km od letališča.
Prevoz:
Cena od:
Famagusta
Lep, moderen hotel leži na več kot kilometer dolgi peščeni plaži. Oddaljen je 42km od mesta Famagusta.
Prevoz:
Cena od:
Kirenija
Hotel je tik ob kamniti plaži s pomolom, do javne peščene plaže je 50 m. Od letovišča Kirenija je približno 6 km.
Prevoz:
Cena od:
Famagusta
Hotel je Famagusti, samo 8km od centra mesta. Ima lastno, dolgo, čudovito plažo, ki je direktno ob hotelu.
Prevoz:
Cena od:
Kirenija
Hotel se nahaja v manjšem letoviškem kraju Çatalköy. Hotel ima lastno kamnito plažo z lesenim podestom, ki je oddaljena 2 km (urejen transfer)
Prevoz:
Cena od:
Kirenija
Hotel leži na lastni peščeno prodnati plaži s pomolom. Do turističnega centra Kirenije, ki nudi pestro izbiro nočnega dogajanja in zgodovinske znamenitosti, je le 8 km.
Prevoz:
Cena od:
Kirenija
Hotel leži v kraju Lapta, 13km od Kirenije. Sestavljen je iz 4 zgradb, ki so oddaljene 150m od plaže (dostop samo preko pomola).
Prevoz:
Cena od:
Kirenija
V Kirjeniji, samo 1km do centra do katerega lahko greste peš. Ima lastno, prodnato-peščeno plažo.
Prevoz:
Cena od:
Kirenija
Hotel se nahaja v kraju Lapta, 14 km od Kirenije. Do ene najlepših peščeno-prodnatih plaž območja Kirenije hotel ločuje le lokalna cesta.
Prevoz:
Cena od:
Kirenija
Hotel se nahaja na lastni peščeno prodnati plaži. V neposredni bližini turističnega centra Kirenija ki slovi po pestri ponudbi nočnega dogajanja in številnih...
Prevoz:
Cena od:

Strani