Terme BANOVCI

Terme Banovci slovijo po tradicionalnih animacijskih programih, namenjenih zlasti družinam z otroki. Pa ne le otroci, tudi odrasli se pogosto radi pridružijo gusarjem, banovskim čarovnicam, detektivu Frančku, banovskim vitezom…
V očarljivi panonski vasi vas pričakuje 2.000 m2 vodnih površin, ki ponujajo številne dogodivščine in zdravilno, termomineralno vodo, bogato s fluorom. Čakajo vas slapovi, tobogani, podvodnimi masažami, whirpooli in vrelci, ter svetlobne in zvočne efekte. Kopate se lahko v treh zunanjih in notranjem bazenu s termalno vodo (34 − 38 ℃), v plavalnem bazenu z navadno vodo, v bazenu s toboganom ter otroškem bazenu. Vsi bazeni so odprti skozi celo leto.
Privoščite si lahko uživanje v dvoje ob penini v angelski kopeli, si ogrejete telo v najlepši vasici savn s sprostitvenimi programi za vse čute ali pa obiščete bližnjega čebelarja in poskusite prvovrstni med s Panonskih ravnic. Navdušeni boste, ko boste odkrili ta majhen, a čaroben kotiček Slovenije, kjer poznajo skrivnostni recept za nepozaben družinski dopust.
Posebnost Term Banovci je tudi, da imajo prvi nudistični kamp s termalno vodo v Evropi.

 

VSA PONUDBA

Filtriraj ponudbe

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon