Terme Banovci

Hotel ZELENI GAJ in DEPANDANSA

V Termah Banovci se bodo odlično počutili vsi družinski člani. Najmlajše čakajo zanimivi in zabavni animacijski programi, poleg panonskih gusarjev so redni gostje tudi detektiv Franček, banovske čarovnice in...
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Terme in Wellness

Sredi veržejske ravnice ustavite čas in zadihajte v umirjenem tempu sproščenega okolja Prlekije, kjer se razlega nalezljiv smeh. Raznoliki bazeni banovskega termalnega vrelca vas bodo zazibali v prijetno prleško pravljico.
Dogodivščine za otroke
Otroci so tukaj kralji! Sploh med počitnicami prihajajo sem nenavadni obiski: banovske čarovnice, najbolj strašni gusarji, lončarji, čebelarji in najrazličnejši rokodelci …

Panonsko morje
Banovški termalni vrelec je dediščina nekdanjega Panonskega morja. Najbolj pomaga pri revmi, bojda pa trenutki tukaj odženejo tudi vse skrbi.

LE KAJ VAS BOLJ MIKA? SPROŠČANJE OB KAMINU TIK OB BAZENU ALI NOVA INFRA SAVNA V SVETU PRLEŠKIH SAVN? MALČKE ZAGOTOVO NOV BAZEN SAMO ZANJE!

Opis

Terme Banovci ležijo v kraju Banovci, v mirnem okolju panonske pokrajine ob reki Muri. Lokacija omogoča zanimive izlete v okolico, ki jih lahko začnete kar v sosednjem Veržeju, kjer je znamenit Babičev mlin na Muri, postavljen 1890, in kjer so doma priznani čebelarji.

Terme obsegajo hotel in hotelsko naselje Zeleni gaj. Gre za gostoljuben hotel, ki je zaradi svoje majhnosti in bogate animacije za otroke zelo priljubljen pri družinah. Ste že slišali za banovske gusarje? No, doma so prav tukaj in v času poletnih šolskih počitnic so še posebej živahni. Jeseni Terme Banovci zavzamejo lumpi Krumpeki, med zimskimi počitnicami detektiv Franček otroke popelje na detektivsko pustolovščino, spomladi pa na obisk prijezdijo banovski vitezi.

Bazenski kompleks sestavlja 1617 m² vodnih površin. Ob notranjem bazenu so na voljo tudi trije zunanji bazeni s toplo termalno vodo, plavalni bazen z navadno vodo, bazen s toboganom, otroški bazen ter ločeno kopališče za naturiste z dvema zunanjima bazenoma. Pričakuje  vas tudi osveženi in še večji prostor ob notranjem bazenu, novi ležalniki in nov otroški bazen. Obiščite še wellness center Term Banovci in si privoščite dodatno sprostitev v kopeli Pri gozdni vili, nego telesa ali sproščeno masažo ob zvokih Himalajskih pojočih skled. Svet Preleških savn pa vas vabi s svojimi 5 savnami v prleškem slogu.  Pričakujejo vas 3 finske, 1 turška in nova infra savna. Vaš pogled na širna žitna polja bo sedaj toliko lepši iz nove panoramske terase

V hotelu je 24 sob, v naselju pa 42, vse sobe v hotelu so klimatizirane, povsod pa imajo balkon ali teraso, LCD TV in minibar.

Samopostrežna zajtrk in večerja sta za vse goste v hotelski restavraciji. Občasno pripravijo tudi tematske večerje, v času počitnic tudi kotiček za otroke, dietna hrana pa je na voljo po predhodnem naročilu. Nudijo tudi možnost postrežene hrane, vsakogar pa razveseli babičin kotiček s prleško hrano.

Sobe

  • DS2-3 (hotel): dvoposteljna soba, 25,6 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, klimatska naprava, telefon, LCD TV, minibar, sef, balkon ali terasa, možnost dodatnega ležišča
  • DS2-3 (naselje): dvoposteljna soba, 27 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, telefon, LCD TV, minibar, balkon ali terasa, možnost dodatnega ležišča
  • ES1 (naselje): nastanitev ene osebe v dvoposteljni sobi (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, LCD TV, minibar, balkon ali terasa

Več za vas

· brezplačen WiFi
· prost vstop v bazenski kompleks
· 1 x vstop v svet savn od 10–14h – pri bivanju 3 dni
· brezplačna uporaba kopalnega plašča (kavcija)
· brezplačno parkirišče   

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod do 20h), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro. 
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Sprehodi in tek v okviru animacijskega programa, izposoja koles; jutranja gimnastika, vodena telovadba v vodi. Bogat razvedrilni in  animacijski program v času šolskih počitnic.
Z doplačilom: kosilo 12 €/osebo/dan; psi 10 €/dan dovoljeni v turističnem naselju; otroška posteljica (predhodna najava), izposoja športnih rekvizitov.
Omejitve: Hotel ni prilagojen invalidom. 

Taksa in prijava

PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2 EUR na osebo na dan in enkratna prijava 2,00 EUR na osebo na bivanje.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Brezplačen WiFi v avli hotela, prost vstop v bazenski kompleks, brezplačno hotelsko parkirišče, brezplačna uporaba kopalnega plašča

Doplačila: 

Na recepciji: turistična taksa
Enoposteljna soba 12 €, polni penzion 10 €, bivanje 1 noč 4 €/osebo

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel ZELENI GAJ in DEPANDANSA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon