Terme PTUJ

Počitnice v Termah Ptuj so vir zdravja in sprostitve, hkrati pa tudi odlična priložnost za aktivno preživaljanje prostega časa in razposajeno vodno igro.
Ptujska termalna voda ima sproščujoče in zdravilne učinke. Po balneokemijski sestavi je natrijeva hidrogenkarbonata nizkomineralna termalna voda s temperaturo pri izviru 39 ˚C. Je posebno učinkovita pri zdravljenju in rehabilitaciji lokomotornih obolenj ter stanj po poškodbah in operativnih posegih na gibalih.
V Termalnem Parku je 7 zunanjih in 6 notranjih bazenov s termalno vodo, termperature do 36 ˚C. Vodne površini pestrijo valovi, slapovi, whirlpooli, podvodne masaže, plavalne steze ter nočno kopanje.
Za tiste ki v Termah Ptuj iščete zdravje, strokovno usposobljena ekipa izvaja različne vrste fizikalnih terapij (hidrogimnastika v termalni vodi, kinozioterapija, elektroterapija, termoterapija, UZ, laser, magnetoterapija, limfna drenaža in medicinske masaže). Posebnost zdravstvene ponudbe je specialitična fiziatrična ambulanta s koncesijo. V Termah delujejo tudi različne zasebne specialistične ambulante: stomatološka, ginekološka, dermatovenerološka in rentgenološka.

 

Terme Ptuj
Grand Hotel Primus Terme Ptuj je ime dobil po slavnem rimskem vojskovodji Marku Antoniju Primusu. Ob hotelu se nahaja velik termalni vodni park z olimpijskim bazenom za...
Prevoz:
Cena od:
67,00 €
Terme Ptuj
Majhno naselje bungalovi Terme Ptuj imajo skupaj le 20 sob, odmaknjenih od vrveža. Gostje lahko parkirajo pred bungalovi. Ptuj, Slovenija.
Prevoz:
Cena od:
40,00 €
Ptuj
Mobilne hišice Terme Ptuj so idealna rešitev za goste, ki v kampu pričakujejo popolnoma opremljen dom po ugodni ceni.
Prevoz:
Cena od:
45,00 €