Terme PTUJ

Počitnice v Termah Ptuj so vir zdravja in sprostitve, hkrati pa tudi odlična priložnost za aktivno preživaljanje prostega časa in razposajeno vodno igro.
Ptujska termalna voda ima sproščujoče in zdravilne učinke. Po balneokemijski sestavi je natrijeva hidrogenkarbonata nizkomineralna termalna voda s temperaturo pri izviru 39 ˚C. Je posebno učinkovita pri zdravljenju in rehabilitaciji lokomotornih obolenj ter stanj po poškodbah in operativnih posegih na gibalih.
V Termalnem Parku je 7 zunanjih in 6 notranjih bazenov s termalno vodo, termperature do 36 ˚C. Vodne površini pestrijo valovi, slapovi, whirlpooli, podvodne masaže, plavalne steze ter nočno kopanje.
Za tiste ki v Termah Ptuj iščete zdravje, strokovno usposobljena ekipa izvaja različne vrste fizikalnih terapij (hidrogimnastika v termalni vodi, kinozioterapija, elektroterapija, termoterapija, UZ, laser, magnetoterapija, limfna drenaža in medicinske masaže). Posebnost zdravstvene ponudbe je specialitična fiziatrična ambulanta s koncesijo. V Termah delujejo tudi različne zasebne specialistične ambulante: stomatološka, ginekološka, dermatovenerološka in rentgenološka.

 

VSA PONUDBA

Filtriraj ponudbe
Terme Ptuj
3
52,00 €
Terme Ptuj
4
Terme Ptuj
3
52,00 €

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon