Terme PTUJ

Počitnice v Termah Ptuj so vir zdravja in sprostitve, hkrati pa tudi odlična priložnost za aktivno preživaljanje prostega časa in razposajeno vodno igro.
Ptujska termalna voda ima sproščujoče in zdravilne učinke. Po balneokemijski sestavi je natrijeva hidrogenkarbonata nizkomineralna termalna voda s temperaturo pri izviru 39 ˚C. Je posebno učinkovita pri zdravljenju in rehabilitaciji lokomotornih obolenj ter stanj po poškodbah in operativnih posegih na gibalih.
V Termalnem Parku je 7 zunanjih in 6 notranjih bazenov s termalno vodo, termperature do 36 ˚C. Vodne površini pestrijo valovi, slapovi, whirlpooli, podvodne masaže, plavalne steze ter nočno kopanje.
Za tiste ki v Termah Ptuj iščete zdravje, strokovno usposobljena ekipa izvaja različne vrste fizikalnih terapij (hidrogimnastika v termalni vodi, kinozioterapija, elektroterapija, termoterapija, UZ, laser, magnetoterapija, limfna drenaža in medicinske masaže). Posebnost zdravstvene ponudbe je specialitična fiziatrična ambulanta s koncesijo. V Termah delujejo tudi različne zasebne specialistične ambulante: stomatološka, ginekološka, dermatovenerološka in rentgenološka.

 

Terme Ptuj
Majhno naselje bungalovi Terme Ptuj imajo skupaj le 20 sob, odmaknjenih od vrveža. Gostje lahko parkirajo pred bungalovi. Ptuj, Slovenija.
Prevoz:
Cena od:
37,00 €
Terme Ptuj
Grand Hotel Primus je ime dobil po slavnem rimskem vojskovodji Marku Antoniju Primusu. Ob hotelu se nahaja velik termalni vodni park z olimpijskim bazenom za male in...
Prevoz:
Cena od:
54,00 €
Ptuj
Mobilne hišice Terme Ptuj so idealna rešitev za goste, ki v kampu pričakujejo popolnoma opremljen dom po ugodni ceni.
Prevoz:
Cena od:
36,00

Priporočamo

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni po e-mailu o ugodnih last minute ponudbah, novostih, nagradnih igrah ter koristnih nasvetih.
Image CAPTCHA

Prijava na e-novice

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijava

Prijava na e-novice

Prijava

PE Ajdovščina

Tovarniška cesta 2c
5270 Ajdovščina
T: 05 3681 500, 501
G: 040 661 299
 
E: info@marcopolo.si

Delovni čas

PON - PET: 9.00 - 17.00h
(poleti do 18:00)
 
SOB: 9.00 - 12.00h

Podjetje

Marcopolo d.o.o. © Vse pravice pridržane, 2014

Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.