Terme Ptuj

Bungalovi TERME PTUJ

Majhno naselje bungalovi Terme Ptuj imajo skupaj le 20 sob, odmaknjenih od vrveža. Gostje lahko parkirajo pred bungalovi. Ptuj, Slovenija.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Cena od: 
52,00 €
Terme in Wellness
Počitnice za družine

Mini naselje bungalovov ima skupaj 20 sob, ki so kot hotelske, vendar le korak do zelenice. Badminton in frizbi zdaj nista več vprašanje. Ko se vam zahoče bazenov, skočite v 200 m oddaljen Termalni park s tobogani, sicer pa se v mirnem okolju hišk potopite v najljubšo knjigo ali na dekici opazujte oblake.

Opis

Terme Ptuj imajo ob hotelu Grand Hotel Primus in osrednjem Termalnem Parku Terme Ptuj tudi naselje bungalovov, kjer lahko užijete še več svobode na svojem dopustu.

Če so sem našli že Rimljani, boste našli tudi vi! Najstarejše slovensko mesto, Ptuj, leži v Dravski dolini in vabi na obisk mogočne utrdbe, ki se bohoti na hribu nad mestom in se razteza skoraj do Drave. Samostani, spomeniki, stolpi in mestna hiša prikazujejo najmočnejše kazalnike mestne arhitekture.

Potem, ko boste dodobra raziskali ponudbo mestnega jedra ali se podali okoli »ptujskega morja« (akumulacijsko jezero na Dravi), bo prav gotovo prijala sprostitev v bazenih in savnah v Termalnem Parku Terme Ptuj. Notranje kopališče obsega 6 bazenov z whirpooli, poleti pa je odprto tudi atraktivno zunanje kopališče z adrenalinskimi tobogani ter fitnesom na prostem. Prost vstop imate tudi v savne, za katere vam bo telo še kako hvaležno. Z doplačilom lahko obiščete tudi bazenski kompleks Vespasianus, savne Flavia in Imperium dobrega počutja v Grand Hotela Primus. Otroci pa se bodo v času šolskih počitnic zabavali z račkom Vilijem in  vojščakom Primusom.

Majhno naselje bungalovov ima skupaj 17 sob, odmaknjenih od vrveža. Vse sobe so opremljene s sat. TV.

Samopostrežni zajtrk in večerja sta v restavraciji Zila, ki se nahaja ob vstopu v Termalni Park, oddaljena pribl. 100 m. »Hedonistično« Primusovo tortico s tekočo čokoladno sredico pa si lahko privoščite v slaščičarni Term Ptuj.

Več za vas

· brezplačen WiFi
· 2 x dnevno prost vstop na bazene Termalnega Parka Terme Ptuj
· brezplačno parkirišče pred hiškami

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod do 18h), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo.
Z doplačilom: kosilo 12 €/osebo/dan, otroška posteljica 7 €/dan, psi 8 €/dan; garaža v Grand Hotelu Primus 5 €/dan.
Omejitve: bungalovi niso prilagojeni invalidom. Gostom je na voljo recepcija GH Primus. Obroki so gostom na voljo v restavracija Zila v sklopu Termalnega parka. Notranji Termalni Park bo v celoti zaprt do 31.8.2021, zunanji Termalni Park pa bo odprt od 1.6.2021 dalje. Gostje v bungalovih bodo lahko koristili hotelski bazen do 31. 5. in v poletnem času, v primeru slabega vremena.

Taksa in prijava

Plačilo pri recepciji: turistična taksa 2,5 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 EUR/osebo na bivanje.

Cene/Termini: 

BUNGALOVI TERME PTUJ ***
· brezplačen WiFi
· 2 x dnevno prost vstop na bazene in v savne Termalnega
Parka Terme Ptuj
· brezplačna uporaba fitnesa
· brezplačno parkirišče pred hiškami
ZA PARE Polpenzion: december do 23.12. od 52 €,
božične počitnice 23.12.-30.12. od 55 € in januar-februar (tudi zimske počitnice) od 55 €.

ZA DRUŽINE Polpenzion: december do 23.12. od 61 €,
božične počitnice 23.12.-30.12. od 64 € in januar-februar (tudi zimske počitnice) od 64 €.

Brezplačno za otroka do 12 let.
Cene veljajo na osebo.

Cena vključuje: 

bivanje v izbrani enoti, samopostrežni zajtrk in večerja v restavraciji Zila, vstop v bazene in savne v Termalnem Parku 2x dnevno,   možnost koriščenja fitnesa, popust na koriščenje hotelskih bazenov in savn, na dan odhoda možnost kopanja  v Termalnem parku  

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Bungalovi TERME PTUJ

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon