Terme ZREČE

Terme Zreče se ponašajo z akratotermalno vodo, ki vsebuje kalcij, magnezij, hidrogenkarbonat. Voda je naravno ogreta na 34.5°C in ugodno vpliva na najpogostejše indikacije: stanja po poškodbah in po operativnih posegih na lokomotornem aparatu; usmerjena postoperativna rehabilitacija zlasti kolenskega sklepa, ramena, kolka in hrbtenice; degenerativne in vnetne revmatične bolezni gibal; poškodbe in obolenja perifernega živčnega sistema in motnje perifernega krvnega obtoka.
V času zime doživite sprostitev v notranjih bazenih, kjer je dovolj prostora, da lahko v njih aktivno zaplavate in si okrepite svoje telo. Notranji bazeni nudijo rekreacijski bazen, zimski vrt z osmimi vodnimi ležišči in dvema masažnima baznoma, otroški čofotalnik, terapevtski bazen.
V poletnem času vas vabi terasa za sončenje ali pa izberite raje počitek na urejenih travnatih površinah. V zunanjih bazenih se lahko sprostite v zimsko letnem bazenu s počano reko, letnem bazenu. Poleti lahko obiščete še Gozdni vodni park in preizkusite spust po hitrih drčah in toboganu.
Privoščite sebi in svojim najdražjim nepozabno vodno doživetje. Razkošno zaplavajte v termalni vodi v sožitju z naravo…

VSA PONUDBA

Filtriraj ponudbe
Terme Zreče
4
77,00 €
Terme Zreče
Terme Zreče
4
70,00 €

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon