Terme Zreče

Hotel VITAL

Na obronkih zelenega Pohorja in v mirnem objemu zreških smrek se razprostira Hotel Vital. To ni le hiša zdravja in rekreacije, pač pa tudi hiša okusnih jedi v kombinaciji z izbranimi vini domačih vinogradnikov.
Vrsta ponudbe: 
Polni penzion, Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Cena od: 
77,00 €
Terme in Wellness

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po termah, tudi v soba
· prost vstop v bazen, tudi na dan odhoda
· brezplačna uporaba kopalnega plašča 
· brezplačno zunanje parkirišče, garaža z doplačilom

Na obronkih zelenega Pohorja in v mirnem objemu zreških smrek se razprostira Hotel Vital. To ni le hiša zdravja in rekreacije, pač pa tudi hiša okusnih jedi v kombinaciji z izbranimi vini domačih vinogradnikov. Dajte si duška v zunanjih in notranjih bazenih, Savna vasi ali v sodobnem wellness centru.

Opis

Hotel Vital leži v osrčju Term Zreče in se ponaša s čudovitim razgledom na Brinjevo goro in Roglo, do katere je 17 kilometrov. 

Ko potrebujete pobeg iz urbanega kaosa, je sprostitev v Idili – wellness centru v Termah Zreče, prava odločitev. Na sprostitev vas v objem prijetne klime vabijo gozdovi ali pa golf igrišče z 9 luknjami in vodnimi ovirami igrivega potoka (oddaljeno 7 km). Lahko pa si daste duška po gorskih turah ali v Bike parku Rogla in se spustite po eni izmed prog različnih težavnih stopenj.  

Hotel je povezan z bazensko-zdravstvenim kompleksom in hotelom Atrij. Notranji in zunanji bazeni obsegajo 1600 m² vodnih površin. V notranjem kopališču je rekreacijski bazen, zimski vrt z osmimi vodnimi ležišči in dvema masažnima bazenoma, otroški čofotalnik ter terapevtski bazen. Na prostem najdete vodni park s hitrimi drčami in toboganom, otroškim čofotalnikom ter zimsko-letnim bazenom. Mirnejši del dopusta lahko preživite v idiličnem svetu Savna vas z 9 različnimi savnami, ki nudi razvajanje s kristalno in barvno terapijo ter z vonjem pohorskih zelišč. 

V hotelu je 60 klasično opremljenih sob, z LCD TV, minibarom in brezplačnim WiFi-jem.  

V hotelski restavraciji je na voljo raznolika in zdrava hrana (samopostrežna), pripravljena na način, kot so to delali že predniki, vendar s sodobnim pridihom in sestavinami, ki jih nudi neokrnjena narava v okolici. Možnost priprave dietne hrane. 

Smučišče

Na nadmorski višini 1050–1517 m je 12 km alpskih smučarskih in 30 km tekaških prog. Zagotovljenih je najmanj sto smučarskih dni. Fun park Rogla, poligon za deskarje in free style smučarje. Posebno doživetje je nočna smuka (četrtek–nedelja) na osvetljenih smučiščih Košuta in Jasa. Šola snežnih športov nudi začetniške in nadaljevalne tečaje.

Bazeni in wellness

Notranji in zunanji bazeni s 1600 m² površine (27–35 °C): v notranjem kopališču je rekreacijski bazen, zimski vrt z osmimi vodnimi ležišči in dvema masažnima bazenoma, otroški čofotalnik, prenovljen terapevtski bazen, zimsko-letni bazen.

Vodni park na prostem ima hitre drče in tobogan ter otroški čofotalnik.

Savna vas ima 9 različnih savn (5 finskih savn, vsaka s svojo kristalno ali barvno terapijo, 2 parni savni z vonjem pohorskih zelišč, 2 infrardeči savni), kneipov potok, počivališče na ogrevanih keramičnih ležiščih ali na kozolcu.

Idila, Wellness & Spa center nudi razvajanje v 4 različnih svetovih: Svet orientalskih masaž (tajske terapije, ayurvedske masaže), Idila Romantike (izbrana razvajanja za pare), Idila lepote (tretmaji za obraz in telo, manikira, pedikura, gorski wellness) ter Svet Natura (gorski wellness).

Sobe

  • DS2-3: dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča
  • EC2 - €conomy: €conomy; manjša soba za največ 2 osebi z ožjim francoskim ležiščem (š=140 cm), kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon
  • ES1: enoposteljna soba, 19 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod do 20h), odjava: do 11h. 
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro. 
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Vsak torek, petek in soboto glasbeni večer. Vodna aerobika. 30 % popust v času bivanja na obisk Savna vasi s vključenimi programi vrtinčenja zraka, pilingi in oblogami. Hotel je delno prilagojen invalidom, na voljo so 4 sobe za invalide. 
Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan, kosilo 16 €/dan, lahko kosilo v Termah Zreče 9 €/dan; garaža 5 €/dan; športne aktivnosti. 
Omejitve: psi niso dovoljeni.  

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel VITAL

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon